Evenement Duitsland verzorgd door Meeting & Events Agency Summit Events

"Memories are created together"

Meetings & Events

Jullie evenement… jullie verhaal

Een goed verhaal (lees: evenement) moet inspireren, motiveren, enthousiasmeren, maar ook informeren. Dit zijn slechts een aantal ingrediënten voor iedere geslaagde bijeenkomst. Jullie verhaal – en dus evenement – is natuurlijk weer compleet anders dan al onze voorgaande evenementen. Dat maakt het voor onze event designers juist zo uitdagend om met een verrassend ander idee op de proppen te komen.

We zijn benieuwd naar jullie verhaal en willen er graag een keer naar komen luisteren. Daarnaast zijn we natuurlijk ook erg benieuwd welk verhaal jullie zouden willen vertellen. Jullie oude verhalen vormen de basis voor jullie nieuw verhaal. Benieuwd hoe wij denken dat jullie geschiedenis kunnen gaan schrijven? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende ontmoeting of brainstorm. Wie weet kunnen we ook jullie verrassen en mogen we een surprisingly different en onvergetelijk evenement voor jullie creëren en organiseren.

Summit Events organiseert zeer diverse zakelijke evenementen van A tot Z. Of het nu gaat om een incentive met 10 of een kick-off meeting met 600 gasten. Bij ieder event is ons doel dat jij zorgeloos jouw evenement kan beleven en dat jouw gasten iedere keer weer verrast worden. Door iedere keer met ideeën te komen die verrassend anders zijn, zullen jouw gasten nog lang aan de bijeenkomst terugdenken en ook enthousiaster worden voor nieuwe uitdagingen en events..

Hieronder vind je meer informatie over een aantal soorten evenementen die Summit Events organiseert. Ben je benieuwd naar de verhalen die wij in het verleden al bedacht en georganiseerd hebben? Kijk dan bij onze cases of de door onze ontwikkelde event concept genaamd Summit Creations

Meer informatie meetings & events

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.