A Summit Creation

Energizer

Zakken deelnemers tijdens een teambuildingsdag, een lange vergadering of een ander zakelijk evenement even in? Dan is daar de energizer om de deelnemers wakker te schudden en weer te voorzien van nieuwe energie.
  • De hele dag genoeg energie
  • Meer aandacht & interactie
  • Werknemers die beter samenwerken
Energizers event

Wat is een energiser

Artboard

Een energizer is een hele korte maar bijzonder krachtige en leuke activiteit die je met een groep kunt uitvoeren. De naam zegt het al: om de energie erin te houden of er weer opnieuw in te brengen.

Onze energizers (vooral voor volwassenen) hebben altijd 3 kenmerken/doelen: ontspanning, sociaal, efficiency. Ten eerste, moet een energizer ervoor zorgen dat deelnemers even hun gedachten kunnen verzetten. Even iets anders dan de lezing, teambuilding opdracht of vergadering. Daarnaast hebben onze energizers ook vaak een sociaal aspect. Het gaat om elkaar ontmoeten en/of samenwerken. Als laatste houden wij rekening met efficiency. Hoe kunnen wij de energizer zo inzetten dat er niet teveel tijd van het event verloren gaat?

Ontdek de kracht om een zakelijk evenement weer power te geven door middel van een energizer.

Welke energizers wij graag inzetten

Onze energizers kunnen tijdens een 1-daags evenement in de middag of avond worden ingezet en tijdens meerdaagse events bijvoorbeeld ook heel goed in de ochtend. Wij zorgen voor de energie, waarmee de gasten weer de dag door kunnen komen. De onderstaande ideeën kunnen bovendien ook als online energizer worden ingezet.
Muzikale energizer

Muzikale energizer

Waar krijg je nou meer energie van dan van muziek? Zingen, dansen, luisteren, maken. Met een muzikale energizer kan het allemaal.

Culinaire energizer

Culinaire energizer

Een energizer en een lunch of snack kunnen ook goed samengaan. Lekker, oppeppend en natuurlijk enorm efficiënt.

Actieve energizer

Actieve energizer

Door even kort te bewegen, krijgen deelnemers weer nieuwe energie. Bij Summit Events kennen wij de leukste actieve spellen voor volwassenen.

Creatieve energizer

Creatieve energizer

Brainstormen, samen kunst maken of theatersport. Samen iets creëren werkt ontspannend en is erg leuk. Een aanrader voor teambuilding dagen.

Energie van zonsopgang tot zonsondergang

Artboard
Een zakelijk event organiseren waarbij de aandacht van de deelnemer niet verslapt?

Gerelateerde Summit Creations

Artboard

Surprise App

Icebreaker

Wrap up

The Arena