Over Summit events

“Wij organiseren in binnen- en buitenland zeer uiteenlopende evenementen met als belangrijkste doel zorgen voor verrassend anders en unieke ervaringen die zorgen voor blijvende herinneringen.” 

Wanneer Summit Events?

Artboard

Wil je weten of Summit Events hét bureau is dat jouw volgende (online) evenement moet organiseren? Dit zijn 3 belangrijke redenen om voor ons evenementenbureau te kiezen!

Icon 1

Als je wil samenwerken met een team van betrokken en ervaren eventdesigners

Deze eigenschappen zullen je in de aanloop naar en tijdens het verloop van jouw evenement zeker opvallen. Vanaf de briefing tot het moment dat alle gasten weer naar huis gaan.

Icon 2

Als je een inter(actief) event wil organiseren

In de beginjaren lag onze focus op het organiseren van sportieve events (bedrijfsuitjes blokarten en powerkiten). Dankzij deze roots ben je bij ons nog steeds aan het juiste adres voor actieve bedrijfsevenementen.

Icon 3

Als je wil samenwerken met een team van betrokken en ervaren Eventdesigners

Wij kennen alle ins en outs binnen de branche. Niet alleen als het gaat om locaties en entertainment, maar ook alle andere zaken waar je aan moet denken (veiligheid, regelgeving, etc.)

Bergtop

Wanneer Summit Events?

Artboard

Summit Events streeft ernaar om ‘verrassend andere’ en zo duurzaam mogelijke evenementen te creëren en te organiseren, die tevens het verhaal en de doelstellingen van onze opdrachtgevers behelzen.

Sinds 1996

Advies

Graag gaan wij de uitdaging aan om mee te denken over jullie volgende event. Dit doen wij niet vanuit ons eigen aanbod, maar vanuit jouw vraag.

Creatie

Zonder creatief proces is er geen goede basis voor een inspirerend evenement. Wij zien ons zelf dan ook niet alleen als Eventmanagers, maar vooral als Event Designers.

Organisatie

Bij de organisatie van evenementen onderscheidt Summit Events zich door in detail te kijken naar alle programma onderdelen en mogelijke scenario’s.

Productie

Van events tot video’s en zelfs podcasts. Wij gaan een stapje verder voor onze klanten, zodat ze niet alleen vandaag, maar ook morgen optimaal zichtbaar zijn. 

Ons team

Artboard

Marry-Inge de Vries

Sr. Event Designer and Producer

Specialisme

Conceptontwikkeling en planning

Waarom event organisatie?

Ik vind het fantastisch om, samen met ons team, van start tot finish een evenement te bedenken, te organiseren en te begeleiden

Tom Kortenoever

Tom Kortenoever

Event designer & Event manager​

Specialisme

Conceptontwikkeling en planning

Waarom event organisatie?

Iedere aanvraag, iedere klant en ieder evenement is weer anders​

Joeri Rooij

Creative & Managing Director.

Specialisme

Conceptontwikkeling en finance

Waarom event organisatie?

Het blijft een uitdaging om iedere gast te verrassen…

Samenwerken met Summit Events?

Artboard

Bij Summit Events organiseren wij de meest verschillende zakelijke evenementen. Van uitjes en teambuilding events tot kick off meetings en offgrid vergaderingen.

Bedrijven waar wij met trots voor organiseren

Artboard

Sinds 1996 hebben wij voor vele bedrijven al zeer uiteenlopende evenementen mogen organiseren. Van 1 dag met 10 personen in Nederland tot meerdaagse evenementen in het buitenland met wel 700 gasten