Hybride events

Live en online optimaal combineren doe je met een hybride event. Wij vertellen je graag meer over de gaafste locaties, leukste activiteiten en andere mogelijkheden.

Wat is een hybride event?

Artboard

Een hybride event is een evenement met zowel deelnemers die op locatie aanwezig zijn (en dus fysiek deelnemen) als ook deelnemers die online aan het event deelnemen. Zo kan je bijvoorbeeld een interessante lezing organiseren en een klein exclusief clubje op locatie uitnodigen. Andere geïnteresseerden kunnen de lezing dan tegelijkertijd online bijwonen.

Dit soort events maakten natuurlijk een opmars toen het vanwege Corona niet verstandig was om met veel mensen bij elkaar te komen, maar hybride events zijn sowieso een interessante keuze voor je event!

Belangrijk! Een hybride event gaat een stap verder dan een livestream. Ook online zoek je de interactie met je doelgroep op.

Waarom een hybride evenement?

Artboard
Promotie icon

Grotere doelgroep bereiken

Op locatie kunnen maar een beperkt aantal mensen tegelijk aanwezig zijn. Online is er (bijna) geen limiet.

Interactie

Meer interactie

Online is de drempel veel lager om een vraag te stellen of actief deel te nemen aan een (klein) panel.

Duurzaamheid icon

Duurzame optie

Voor een online event zijn er veel minder middelen nodig en ook hoeven deelnemers niet te reizen.

Kalender en tijd icon

Het event kan langer doorgaan

Vermaak bezoekers na het event met video's, interessante werkgroepen of andere online activiteiten.

2 voorbeelden van hybride events

Artboard
Hybride event: Future talks

Future talks

Vanuit een mooie industriële locatie in Utrecht verzorgden wij een hybride evenement als vervolg op een groot internationaal medisch congres. Meer dan 10 presentatoren gaven korte presentaties van 10 minuten over trends en andere ontwikkelingen op medisch gebied. In de zaal zaten 40 belangstellenden en online waren er nog eens 150 kijkers.

Celebrate our differences

Celebration our Differences

Om aandacht te besteden aan Diversity en Inclusion hebben wij een hybride evenementen georganiseerd met 2 studio's en 6 locaties verspreid over heel Nederland. Werknemers konden live bij het evenement aanwezig zijn of de uitzending bekijken. Er waren presentaties, informele breaks met een photomosaic en levendige paneldiscussies met directieleden.

Events die je ook hybride kan organiseren

Artboard
the-summit-arena