A Summit Creation

Icebreaker

Je hebt een doel voor ogen en organiseert een evenement om dat doel te bereiken. Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers op hetzelfde niveau komen en dat de juiste sfeer aanwezig is om de doelen te bereiken? Maak kennis met de icebreaker.
  • Laat een blijvende indruk achter
  • Deelnemers die vol energie starten
  • Een event met resultaat

Wat zijn icebreakers?

Artboard

Een icebreaker is de perfecte warming-up voor eigenlijk elk evenement, maar zeker voor meerdaagse events zoals kick-off meetings en sales meeting. Een icebreaker kan van alles zijn. Een activiteit, een inspirerende spreker of een andere bijzonder act.

Het doel is om het event met energie te beginnen, drempels weg te halen en een bepaalde sfeer neer te zetten. Bij de start van een evenement is de sfeer vaak nog erg formeel. Maar om de gewenste doelen te bereiken, heb je veel meer aan een informele en ontspannen sfeer. Bij Summit Events zijn wij dan ook fan van een goede icebreaker, waarmee je binnen de kortste keren deze sfeer creëert.

(En onze klanten zijn dat standaard ook als ze zien hoe goed het werkt).

Welke icebreakers wij graag inzetten

Een goede icebreaker moet bij het bedrijf, de deelnemers en de doelen passen. Wij bepalen uiteraard altijd in overleg welke icebreaker wij gaan inzetten op het event. Hieronder zie je enkele opties, waarmee wij in het verleden veel succes hebben geboekt.
Events met energie

Humor, muziek en spelletjes

Voor een icebreaker is niets te gek. Alle deelnemers dansend op het podium? Geen probleem. Een kleine speurtocht. Alles kan!

Teambuilding opdrachten

Kleine opdrachten die de sfeer transformeren

Elkaar op een andere manier beter leren kennen, een deelnemer in het zonnetje zetten of samen iets bereiken. Een kleine opdracht kan veel teweeg brengen.

Motivational speaker

The motivational speaker

Summit Events heeft voor icebreakers een aantal zeer bijzondere sprekers. Wij garanderen je dan ook dat er nog lang over de sessie zal worden nagepraat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Artboard
Wij organiseren events (met icebreakers) om nooit meer te vergeten.

Gerelateerde Summit Creations

Artboard

Surprise App

Energizer

Wrap up

The Arena