Summit Creations

Artboard

Van de tekentafel tot eindproduct, onze event designers hebben in de afgelopen jaren al heel wat originele evenement Summit ©reaties (evenement concepten) bedacht en gemaakt. Met deze ©reations kan ook jouw evenement mooier, leuker en verrassender ‘aangekleed’ kan worden. Al deze ©reacties hebben wij in huis en kunnen op iedere gewenste locatie worden ingezet. Voeg een of meerdere Summit ©reaties toe aan jullie evenement. En je gasten zullen versteld staan als nooit tevoren.

The Arena
Heb je er ook genoeg van om iedere vergadering weer urenlang in een zaal te zitten? En weet je nu al dat iedereen met tegenzin, weinig energie naar de volgende vergadering toe leeft? Dan is de Arena van Summit Events de ideale oplossing.
Zakken deelnemers tijdens een teambuildingsdag, een lange vergadering of een ander zakelijk evenement even in? Dan is daar de energizer om de deelnemers wakker te schudden en weer te voorzien van nieuwe energie.
Je hebt een doel voor ogen en organiseert een evenement om dat doel te bereiken. Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers op hetzelfde niveau komen en dat de juiste sfeer aanwezig is om de doelen te bereiken? Maak kennis met de icebreaker.
Op zoek naar de perfecte afsluiting van een event? Geen saaie samenvatting, maar de dag goed afsluiten en met 100% energie naar huis? ‘Let’s wrap it UP! Met plezier, de hoogtepunten van het event en meer.
Wanneer medewerkers binnen een bedrijf goed samenwerken, floreert het bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich écht betrokken voelen? The Surprise App is er om het familiegevoel binnen jouw bedrijf te vergroten.

Ook een custom made event laten organiseren?​

Artboard

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!