A Summit Creation

Surprise App

Wanneer medewerkers binnen een bedrijf goed samenwerken, floreert het bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich écht betrokken voelen? The Surprise App is er om het familiegevoel binnen jouw bedrijf te vergroten.
  • Meer saamhorigheid binnen het bedrijf
  • Kloof tussen top en werkvloer verkleinen
  • Betere binding met klanten en relaties
The Surprise App

Wat is The Surprise App?

Artboard

Meer teamgevoel en saamhorigheid binnen het bedrijf creëeren? Daarvoor hebben wij The Surprise App ontwikkeld, een originele manier om berichten aan elkaar door te geven. Een gewoon mailtje zegt tegenwoordig niet zo veel meer en je vraagt je heel soms wel eens af of iedereen alle mails van je wel zo aandachtig leest. En dat wil je weer bereiken, dat de mensen op de werkvloer zich betrokken voelen. Dat, als je iets te vertellen hebt, het voltallige personeel de oren spitst. Dat iedereen het ook graag wil horen, omdat ze weten dat het ook voor hen belangrijk is. Met de surprise app verklein je de afstand van de mensen op de werkvloer tot directie.

Waarom The Surprise App?

The Surprise App is een nieuwe manier voor het versturen van verrassende berichten om zo de betrokkenheid en loyaliteit te verhogen. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Meer binding met werknemers, klanten of relaties?

Artboard
Wij vertellen je graag hoe wij The Surprise App binnen jouw bedrijf kunnen inzetten.

Gerelateerde Summit Creations

Artboard

Wrap up

Icebreaker

Energizer

The Arena