Case

Expedition Back To Basic

“Het verhaal dat wij met onze medewerkers willen gaan delen gaat over – terug naar de basis, onze core values en key products. Daarnaast willen we onze strategie en doelstellingen voor volgend jaar op een onvergetelijke manier kunnen presenteren. Kunnen jullie voor ons een evenement bedenken waarbij dit thema van begin tot eind goed naar voren en waarbij we hen toch continu blijven verrassen. We zoeken dus een evenement wat niemand ooit meer zal vergeten. Kan dat?”

Met die boodschap gingen onze event designers aan het werk en het resultaat is een van de meest memorabele evenementen geworden in de geschiedenis van Summit Events. Na een week presenteerden en visualiseerden we onze opdrachtgever het concept…’Expedition – Back To Basic’ was geboren.

In Brabant werd een ‘blanco’ privé natuurgebied compleet omgetoverd tot een company branded village à la festival/camping. Iedere gast kreeg een eigen tent met onesie thermo slaappak, matras, handdoeken, etc. Plenaire meetings en breakout sessie’s werden georganiseerd in 10 grote tipi-tenten en de feestavond vond plaats op een groot drijvend paviljoen, vlak voor het ‘dorp’.

Aan het einde van het evenement konden de gasten kiezen of ze al hun tent, matras, slaappak, etc. wilden behouden of ter beschikking wilden stellen aan Vluchtelingenwerk Nederland. In het jaar van dit evenement speelde namelijk de vluchtelingencrisis een grote rol en meer dan 90% van de deelnemers koos er dan ook voor hun steentje bij te dragen.

Expedition – Back To Basic…let your imagination fly!

Expedition - Back to Basic

Company Glamping 2.0

140 privé tentjes

Met een 4* inrichting

3 dagen lang

inspireren, informeren en motiveren

De klant centraal

Customer obsession

Teambuilding

Back to basic activiteiten

Rise & Shine

Wakker worden met de collega's

Samen

Een echt team

Geïnformeerd en geïnspireerd

Weer naar huis

Voor de video aan de rechterkant (op mobiel onder deze tekst) is een wachtwoord vereist.
Dit wachtwoord kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Wachtwoord aanvraag