A Summit Creation

The Arena

Heb je er ook genoeg van om iedere vergadering weer urenlang in een zaal te zitten? En weet je nu al dat iedereen met tegenzin, weinig energie naar de volgende vergadering toe leeft? Dan is de Arena van Summit Events de ideale oplossing.
  • Een unieke manier van vergaderen
  • Meer interactie tussen werknemers
  • Modulair en mobiel concept
The Arena

Wat is the Arena?

Artboard

The Arena is een modulair en mobiel concept. Zo bestaat The Arena uit verschillende ’tribune’ delen van hout. En met deze delen kunnen diverse vormen worden gemaakt (bijvoorbeeld halve cirkels, een hele cirkel, of een ovaal) met meerdere verdiepingen.

Deze verrassend dynamische opstelling heeft verschillende voordelen. Doordat de de spreker centraal staat in het midden zullen sprekers én gasten meer geïnspireerd worden. Sprekers kunnen makkelijker contact maken met het publiek en het publiek kan makkelijker vragen stellen aan sprekers of elkaar. Zelfs bij grotere gezelschappen is het daardoor mogelijk om een intieme en meer (inter)actieve setting te creëren. Achterover hangen en spelen met je smartphone is er niet meer bij! Iedereen ziet elkaar.

In 3 stappen een inspirerende meeting

Summit Events kan de arena op vrijwel iedere locatie opbouwen. En verzorgt hierbij alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle meeting, waaronder de techniek (beeld en geluid), kussens en podium in huiskleuren en catering.
Lege arena

Tribune samenstellen en opbouwen

The Arena bestaat uit verschillende losse onderdelen van hout. Hiermee kunnen verschillende vormen worden gemaakt om zo een inspirerende setting te creëren.

Interactie met het publiek

Zoek de interactie met het publiek op

The Arena is een bijzondere setting waarin makkelijk de interactie kan worden opgezocht met de deelnemers. Maak hier zeker gebruik van voor een verrassende meeting.

Zoek je nog een inspirerende setting voor jullie meeting?

Artboard
Laat ons je dan verrassen met de mogelijkheden van The Arena. Dynamisch, interactief en vernieuwend!

Gerelateerde Summit Creations

Artboard

Surprise App

Energizer

Icebreaker