"By lifting each other up, we lift our selves up."

Contact

Maar eerst eventjes iets over ons bijzondere kantoor

“Vroeger had Haarlem ook een machtige kranenfabriek: FIGEE, est. 1857. Hoewel de laatste kraan het terrein lang geleden verlaten heeft, straalt de grote hal verder nog steeds de allure uit van destijds. Weliswaar werd er vroeger een uniek product gebouwd in de fabriek, maar ook nu creëren de tientallen bedrijven stuk voor stuk bijzondere producten en diensten. Vandaar dat ook het team van Summit Events deze locatie gekozen heeft en wij hier de energie en inspiratie vinden die nodig is om de meest uiteenlopende evenementen te bedenken en te organiseren.

Kortom, we zijn dan ook trots dat wij in deze oude fabriek ons kantoor mogen hebben. Zowel het uitzicht over de rivier het Spaarne, als de industriële inrichting en sfeer op ons kantoor, is geweldig.

Dus als je nieuwsgierig bent geworden, dan ben je meer dan welkom om eens langs te komen. Er is bij ons altijd verse koffie dus neem gerust iets lekkers mee. Tom houdt van poucen, Esmee is gek op chocola, Yordie houdt van ‘veel’, Kim lust alles wat zoet is en Joeri mag alles hebben, behalve gluten…”

Neem dus snel contact met ons op als je interesse hebt in het organiseren van een bijzonder en altijd geslaagd evenement voor jouw bedrijf.

Summit Events

H. Figeeweg 1S
2031 BJ Haarlem

T: +31 (0)88-42 49 007
E: info@summitevents.nl

Openingstijden

09:00 – 17:30 (ma-vr)

Contactformulier

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 10 in.