A Summit Creation

Wrap up

Op zoek naar de perfecte afsluiting van een event? Geen saaie samenvatting, maar de dag goed afsluiten en met 100% energie naar huis? ‘Let’s wrap it UP! Met plezier, de hoogtepunten van het event en meer.
  • Met 100% energie naar huis
  • Goede samenvatting van de hoogtepunten
  • Combinatie van inhoud en plezier
Wrap up voor je event

Hoe ziet een goede wrap up eruit?

Artboard

De meeste wrap-ups zijn best saai, zitten vaak te laag in energie en er is eigenlijk (bijna) nooit een duidelijke take-out. Gasten omschrijven en ervaren de meeste wrap-ups als lastig, onnodig, een herhaling van zetten en een extra hobbel op weg naar de borrel of naar huis.

En, toch wil je als organisatie zorgen voor een sterke afsluiting. Immers, “people remember first what they hear last”. Een hele goede reden dus om goed na te denken over de afsluiting van jouw evenement.

Met een goede wrap up voor je event geef je een duidelijk beeld van de dag, maar sluit je ook af met een knaller. Erg handig voor voor meetings die lang duren, bijvoorbeeld een volledige dag of meerdere dagen zoals bij sales meetings en kick off meetings.

De ingrediënten van een goede wrap up

De leukste, snelste en meest energieke wrap up voor jullie evenement! In overleg bepalen wij samen hoe wij invulling kunnen geven aan een finale waar deelnemers nog lang over zullen napraten.

20 minuten en niet meer

Zodra onze host op het podium staat begint de tijd te lopen. De klok start op 20 minuten (live in beeld) en de show stopt

Events met energie

Iedereen levert een bijdrage

Geen lange zit met een opsomming van alle belangrijke take-aways en hoogtepunten. Wij zorgen ervoor dat iedereen in het publiek een bijdrage kan leveren aan

Weten welke extra's wij kunnen toevoegen aan jouw event?

Artboard
Een muzikale finale, 100% interactie en deelnemers die de boodschap op handen dragen? Wij regelen het!

Gerelateerde Summit Creations

Artboard

Wrap up

Icebreaker

Energizer

The Arena