Top afsluiting van een kick off meeting

Moving the Needle

Voor 600 deelnemers organiseerden wij een fantastisch feest, inclusief awards ceremony.

In het kort

Artboard

Opdrachtgever/branche

Farmaceutisch bedrijf

Soort event

Bedrijfsfeest

Tijdsduur

Avond

Deelnemers

600 werknemers

Moving the Needle bedrijfsfeest

Hoe het begon

Artboard

“Voor onze kick-off meeting zoeken we naar bijzondere en verrassende momenten, inspirerende sprekers en één alles omvattend thema. Ook gaan we het personeel dagelijks informeren over onze strategie en alle veranderingen die volgend jaar gaan plaatsvinden. Daarnaast willen wij weer belangrijke sales awards uitreiken. Dus ook de awards ceremony avond moet weer van top tot teen een te gekke belevenis worden. De locatie is deze keer al bekend, maar willen jullie ons ideeën en een thema aandragen waarin we dit allemaal in 3 dagen kwijt kunnen?”

Een allesomvattend thema bedenken is een van de moeilijkste onderdelen tijdens het creëren van een evenement. De opdrachtgevers hebben vaak meerdere doelstellingen die men tijdens een live event wil communiceren. Ook voor deze opdrachtgever hebben we ons een paar uur opgesloten voor een brainstorm sessie. Uiteindelijk hebben we de klant het thema ‘Moving the needle’ voorgesteld, waar direct door de directie met groot enthousiasme op gereageerd werd.

‘Moving the needle’ is een engelse uitdrukking en is een bruikbare metafoor om medewerkers te inspireren en persoonlijke doelen en erkenning te behalen. Het gaat ook om het behalen van meer succes voor het bedrijf. Samen anders werken, anders denken en daarmee ’the needle’ een andere kant op laten wijzen bleek een shot in de roos te zijn. Dit thema is dan ook voor meerdere van onze opdrachtgevers een passende ‘paraplu’ geweest, waaronder zij hun doelstellingen kwijt konden. Misschien past ‘Moving the needle’ ook bij uw aanstaande evenement. Maar een totaal nieuwe thema bedenken doen wij met alle liefde.

Het feest

Artboard
De dansvloer is geopend

De dansvloer is geopend

Wat is een feest zonder een dansvloer en goede muziek. Al snel stond de dansvloer de hele avond vol met dansende medewerkers.

Live cooking

Live cooking

De lekkerste gerechten werden gekookt door enkele top koks. De gasten gingen niet met een lege maag naar huis.

Boston tea part

Boston tea part

Europa's beste live act voor bedrijfsevenementen. Deze groep weet wel hoe ze het feest levend moeten houden.

Awards Ceremony Night

Awards Ceremony Night

Het hoogtepunt van de avond: de prijsuitreiking voor de grootste sales talenten. Op een speciale manier warden de prijzen uitgereikt

Onvergetelijk & origineel event gezocht?

Artboard
Al meer dan 25 jaar weten wij onze klanten te verrassen met onze unieke concepten.

Nog meer inspiratie

Artboard
High-end kerstfeest op een bijzondere locatie om medewerkers te bedanken voor het harde werk.
Als onderdeel van een kick off event organiseerden wij een stijlvol bedrijfsfeest in een hangar in Teugen.
Een winters buitenfestival voor jong en oud met creatieve en sportieve activiteiten én een groot feest.