Inclusiviteit én positiviteit

Fire and Ice

Een winters buitenfestival voor jong en oud met creatieve en sportieve activiteiten én een groot feest.

In het kort

Artboard

Opdrachtgever/branche

Internationaal IT Bedrijf

Soort event

Familiedag

Tijdsduur

1 dag

Deelnemers

700+

Fire and Ice festival

Hoe het begon

Artboard

Voor veel mensen werd het jaar 2022 gekenmerkt door verdriet en onzekerheid. Onze klant wilde daarom een dag organiseren om alle werknemers zo aan het einde van het jaar een positief gevoel mee te geven. Zodat ze het jaar toch een beetje op een fijne manier met hun familie en collega’s konden afsluiten. Voor dit evenement kregen wij van onze klant veel vrijheid. Als wij maar rekening zouden met de verschillende nationaliteiten van de gasten. En dat hebben wij gedaan op verschillende manieren.

Zo werden er buitenlandse liedjes gezongen door Nederlandse artiesten, draaide de DJ hits van over de hele wereld en hadden wij niet alleen versgebakken stroopwafels, maar werd er bijvoorbeeld ook een heerlijke goulashsoep geserveerd.

Na het festival buiten zouden wij binnen verdergaan met een groot feest. Om deze overgang van het event soepeltjes te laten verlopen, creëerden wij met een spectaculaire show een moment van saamhorigheid. Even een momentje waar iedereen even bij elkaar was, zodat de directeur ook nog even iedereen kon bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar.

Het programma

Artboard
Diverse creatieve en sportieve activiteiten

Diverse creatieve en sportieve activiteiten

Op het festival waren er verschillende activiteiten voor jong én oud. Van kerstballen branden, leren armbandjes maken een een sneeuwballen speurtocht tot schaatsen en curling.

Winterse BBQ met live cooking

Winterse BBQ met live cooking

Het thema voor de catering was winterse BBQ. Gasten konden zowel binnen als buiten eten, maar buiten was er natuurlijk live cooking op het open vuur.

Supergave jetski and flyboard show

Supergave jetski and flyboard show

Om 7 uur vroeg wij aan alle gasten om even samen te komen voor de spectaculaire show op het water. En indrukwekkend moment waar iedereen echt even samen was.

Een feest met wel 3 verschillende zalen.

Een feest met wel 3 verschillende zalen.

In de 'Fire' zaal kwam voor je akoestische live muziek, magicians en waarzegsters. In de 'Ice' zaal voor arcade games en heerlijke cocktails. En in de derde zaal voor de silent disco.

Onvergetelijk & origineel event gezocht?

Artboard
Al meer dan 25 jaar weten wij onze klanten te verrassen met onze unieke concepten.

Nog meer inspiratie

Artboard
High-end kerstfeest op een bijzondere locatie om medewerkers te bedanken voor het harde werk.
Als onderdeel van een kick off event organiseerden wij een stijlvol bedrijfsfeest in een hangar in Teugen.
Voor 600 deelnemers organiseerden wij een fantastisch feest, inclusief awards ceremony.