Case

Escape to the Future

Unieke mash-up van een kick-off meeting en een escape game

“Waarom toveren we niet gewoon een hele gevangenis om in de TV-serie van La Casa De Papel, zodat alle gasten zich real-life in een aflevering wanen?” Met dat idee in ons achterhoofd schreven wij voor deze opdrachtgever een 3-daagse kick-off meeting, met als hoogtepunt een echte ‘prison escape’…

Vanuit deze opdrachtgever kwam de opmerking…”Denken jullie dat jullie al onze evenementen van de voorgaande  jaren echt kunnen overtreffen, waarbij we onze doelstellingen voor 2020 op een onvergetelijke manier kunnen communiceren met ons team?”

Nou, dat lieten wij ons geen twee keer zeggen en binnen een week presenteerden wij hen het ‘Escape To The Future’ kick-off evenement. De essentie was om alle 150 personeelsleden het jaar 2019 af te laten sluiten door ze ‘op te sluiten’ in een gevangenis, om ze er vervolgens weer uit te laten ‘ontsnappen’ met de targets, doelstellingen en uitdagingen van 2020 in de hand. Een unieke mash-up van een kick-off meeting en een escape game.

Alles op de locatie werd tot in de puntjes omgetoverd tot een La Casa de Papel prison, geheel met passende outfits, gevangenisbewaarders, food/drinks, Spaanse muziek en inspirerende speeches en lezingen. De boodschap voor 2020 was aan het einde van de dag voor iedereen meer dan helder en dankzij deze spectaculaire opzet kunnen we spreken van een bijzonder verrassend evenement dat de gasten nog lang zal heugen.

De 'gevangenen' gaan op weg

maar niemand weet nog waarheen

Casa de Papel outfit aan

en het nieuwe onderkomen even inspecteren

Iedereen kijkt de ogen uit

als de gevangenis wordt betreden

Dan op appèl met 150 collega's

en goed luisteren naar de openingsspeech

Het is muisstil in de gevangenis

terwijl de directeur haar visie deelt

Welke kant gaan we op?

wat wordt er van ons verwacht?

5* catering in de gevangenis

van de ene verrassing naar de andere