Kick off meeting zoals la La Casa de Papel

Escape to the future

Unieke mash-up van een kick-off meeting en een spannende escape game.

In het kort

Artboard

Opdrachtgever/branche

Farmaceutisch bedrijf

Soort event

Kick-Off meeting

Tijdsduur

3 dagen

Deelnemers

150 werknemers

Hoe het begon

Artboard

“Waarom toveren we niet gewoon een hele gevangenis om in de TV-serie van La Casa De Papel, zodat alle gasten zich real-life in een aflevering wanen?” Met dat idee in ons achterhoofd schreven wij voor deze opdrachtgever een 3-daagse kick-off meeting, met als hoogtepunt een echte ‘prison escape’…

Vanuit deze opdrachtgever kwam de opmerking…”Denken jullie dat jullie al onze evenementen van de voorgaande jaren echt kunnen overtreffen, waarbij we onze doelstellingen voor 2020 op een onvergetelijke manier kunnen communiceren met ons team?”

Nou, dat lieten wij ons geen twee keer zeggen en binnen een week presenteerden wij hen het ‘Escape To The Future’ kick-off evenement. De essentie was om alle 150 personeelsleden het jaar 2019 af te laten sluiten door ze ‘op te sluiten’ in een gevangenis, om ze er vervolgens weer uit te laten ‘ontsnappen’ met de targets, doelstellingen en uitdagingen van 2020 in de hand. Een unieke mash-up van een kick-off meeting en een escape game.

Het programma

Artboard
In stijl gaan de gevangenen op weg

In stijl gaan de gevangenen op weg

Op de eerste dag verzamelen de gevangenen bij hotel NASSAU in breda. Daar staan er bussen klaar om de gevangenen naar een nog onbekende locatie te brengen.

Kennismaken met het thema

Kennismaken met het thema

Bij aankomst in de koepelgevangenis in Breda krijgen alle werknemers direct hun Casa de Papel outfit aan. Iedereen kijkt de ogen uit als de gevangenis wordt betreden.

Complete stilte tijdens de openingsspeech

Complete stilte tijdens de openingsspeech

Het doel van het event is natuurlijk om de doelstellingen voor 2020 te communiceren. De toon is tijdens de opening meteen gezet.

Tijd om te ontsnappen

Tijd om te ontsnappen

Geen saaie meetings waarbij het lastig is om je aandacht erbij te houden. Maar een spannend ontsnappingsspel met escape room elementen.

5* catering in de gevangenis

5* catering in de gevangenis

Tussendoor moet er natuurlijk ook worden gegeten. Alleen het beste voor onze gevangenen.

Onvergetelijk & origineel event gezocht?

Artboard
Al meer dan 25 jaar weten wij onze klanten te verrassen met onze unieke concepten.

Nog meer inspiratie

Artboard
Voor 600 deelnemers organiseerden wij een fantastisch feest, inclusief awards ceremony.