Livestream

De ideale uitvalsbasis voor je livestream

  • Bereik een zo groot mogelijk publiek
  • Combineer online met live
  • Communiceer wanneer je wil met wie je wil
Een live uitzending moet ervoor zorgen dat de kijker zijn energie behoudt of als het even kan na de uitzending zelfs nóg meer energie heeft. Wij helpen jullie daar graag bij.

Ga 'live' vanuit onze livestream studio in Haarlem

Artboard

Het maakt niet uit of het om een live event gaat of om een online event, ons startpunt is dat het eindproduct verrassend moet zijn. Voor online events lijken de mogelijkheden beperkt, maar niets is minder waar. Met inspirerende hosts, verrassende sprekers en acts en een professionele uitzendlocatie, maak je van jouw livestream een event waar iedereen bij wil zijn. Uiteraard horen bij een online event de nodige powerbreaks, zodat deelnemers tussen de presentaties door weer even worden opgepept en niet al na 10 minuten hun scherm uitzetten.

De mogelijkheden

Moderatoren icon

Professionele host(s) en moderatoren

Wij komen met een geschikt voorstel passend bij het doel/onderwerp van jullie event.

Hybride icon

Hybride event behoort ook tot de mogelijkheden

Online en offline combineren? Wij organiseren uitzendingen op locaties naar keuze.

Focus op het creëren van actie en energie

Bijvoorbeeld door het inzetten van online energizers en interactie sessies.

Studio in Haarlem

Complete studio met alle apparatuur in Haarlem

Wij hebben alles klaar staan en kunnen op korte termijn schakelen.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events julle livestream organiseert

Artboard

Professionele techniek en regie, een complete livestream studio in Haarlem met verschillende settings, een verrassend programma met originele sprekers en actieve powerbreaks. Summit events organiseert jullie livestream event tot in de puntjes!

Keuze uit verschillende setting en programma’s

Een livestream klinkt misschien minder leuk dan een echt live event, maar ook van livestreams weten wij een waar spektakel te maken. Het begint bijvoorbeeld al met het kiezen van een goede setting voor jullie event. Gaan wij voor een knus hoekje in onze studio of juist voor een setting met verschillende tafelgasten? Wij denken graag met je mee als het gaat om de locatie, setting en natuurlijk het programma van de livestream. Genoeg afwisseling is key om gasten geïnteresseerd te houden.

Of toch liever een hybride event?

Waarom een keuze maken als je ook kan profiteren van de voordelen van zowel een live event als een online event? Nodig een klein groepje uit in de studio om de livestream live bij te wonen en je event krijgt een hele andere dynamiek door het live publiek dat aanwezig is en vragen kan stellen.

Mogen wij jouw livestream organiseren?

Artboard
Meer weten over het organiseren van een livestream in onze studio in Haarlem, jullie bedrijfspand of een andere unieke locatie?

Gerelateerde evenementen

Artboard