Webinar organiseren

In contact met je doelgroep met professionele webinars

  • Laat potentiële klanten kennismaken met je bedrijf
  • Vergroot de interesse in je aanbod
  • Brengt je in contact met je doelgroep
In onze studio in Haarlem kunnen wij je helpen bij het organiseren van een professionele webinar. Één waarbij deelnemers niet al na 10 minuten in slaap vallen.

Boeiende webinars organiseren met Summit Events

Artboard

Of je nu een webinar wil organiseren om je doelgroep kennis te laten maken met je aanbod of een webinar wil inzetten als e-learning, Summit Events helpt je bij het organiseren van succesvolle webinars. Dit doen wij in onze webinar studio in Haarlem, waar wij alles klaar hebben staan, zodat wij op korte termijn kunnen schakelen. Hebben jullie een andere locatie op het oog of willen jullie de webinars vanaf jullie bedrijfslocatie uitzenden? Ook dan kunnen wij helpen met de setting, de promotie, de uitzending en meer!

De mogelijkheden

Moderatoren icon

Professionele host(s) en moderatoren

Wij komen met een geschikt voorstel passend bij het doel/onderwerp van jullie event.

Promotie icon

Samen zorgen wij voor genoeg deelnemers

Teasers, promofilmpjes, uitnodigen, flyers, etc. Wij regelen het voor jullie!

Focus op het creëren van actie en energie

Bijvoorbeeld door het inzetten van online energizers en interactie sessies.

Studio in Haarlem

Complete studio met alle apparatuur in Haarlem

Wij hebben alles klaar staan en kunnen op korte termijn schakelen.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events jullie webinar organiseert

Artboard

Van locatie en apparatuur tot moderatoren en fantastische hosts. Wij organiseren jullie volgende webinar van A tot Z. Daarbij gaan wij graag een stapje verder voor onze klanten, door bijvoorbeeld een verrassende setting te bedenken of het webinar platform volledig te ‘branden’. Een webinar hoeft namelijk zeker niet saai te zijn!

Geen zorgen om de techniek

Events zonder zorgen, dat is waar wij voor gaan bij Summit Events. Onze webinar studio in Haarlem is dan ook de ideale uitvalsbasis voor het organiseren van een webinar. Onze studio heeft een industriële look & feel en de achtergronden kunnen naar wens worden aangepast, zodat je de juiste sfeer voor jouw webinar kan creëren. Ook is standaard de juiste apparatuur aanwezig en staat onze crew klaar om ervoor te zorgen dat jouw online event goed verloopt.

Hulp nodig bij de promotie?

Als je een webinar organiseert, wil je natuurlijk wel genoeg deelnemers. Helaas komen die meestal niet vanzelf. Ook bij de promotie van jullie event kunnen wij helpen. Zo kunnen wij o.a. teasers, promofilmpjes, flyers en uitnodigingen maken die jullie helpen om het webinar onder de aandacht te brengen bij jullie doelgroep.

Mogen wij jouw webinar organiseren?

Artboard
Meer weten over het organiseren van gave, interactieve webinars? Wij vertellen je graag hoe wij je kunnen helpen met de locatie, promotie en meer!

Gerelateerde evenementen

Artboard