Kick off meeting

Organiseer een kick-off op een verrassend andere wijze

  • Communiceer doelen op een originele en effectieve wijze
  • Versterkt het groepsgevoel binnen de organisatie
  • Zorg voor extra energie en motivatie bij werknemers
Werknemers die vol energie een jaar lang gaan werken aan nieuwe doelen. Summit Events denkt graag mee hoe jouw kick-off kan informeren, verrassen en inspireren.

Succesvolle kick-off met Summit Events 

Artboard

De kick-off is de belangrijkste bijeenkomst van het jaar. Resultaten delen, strategie bepalen, doelen vaststellen en werknemers motiveren. Maar hoe bereik je dat allemaal? Summit Events wil voor iedere kick-off een verrassend programma samenstellen wat inspireert, energie geeft en iedereen nog lang bij blijft. Van A tot Z denken wij mee hoe jouw event surprisingly different ingevuld kan worden. Van uitnodiging tot locatie en van sprekers tot feestavond. Naast verrassen kijken wij ook altijd naar het vergroten van de interactie tussen de deelnemers. Gezamenlijke ervaringen versterken het teamgevoel. Dit kan zowel offline als online. Is het niet mogelijk om elkaar live te ontmoeten? Geen stress, ons betrokken team zal er alles aan doen om je te ontzorgen. Ook voor online events hebben wij verrassende programma’s vol interactie waar iedereen veilig vanuit huis aan kan deelnemen.

De mogelijkheden

Locaties icon

Unieke vergaderlocaties

Een succesvolle kick-off heeft in de basis een bijzondere locatie.

Sprekers icon

Inspirerende sprekers

Wij regelen goede sprekers die passen bij je organisatie en de doelen die je wil behalen.

Feestelijk entertainment

Van een 10-koppige band of een DJ tot een inspirerende spreker.

Interactie

Energizers, icebreakers en meer​

Samen creëren wij een event waarbij deelnemers van begin tot eind energie hebben.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events jullie kick off organiseert!

Artboard

Wil je een keer echt verrassen met de kick off? Een keer niet naar een vergadercentrum met stoelen in theateropstelling en een flipover? Summit Events denkt graag met jou mee hoe doelen op een originele en succesvolle wijze bereikt kunnen worden. Wij begeleiden je graag in het hele proces van briefing tot evaluatie.

Stap voor stap een kick off organiseren

Het organiseren van een kick off start met een briefing en brainstorm. Aan de hand van jullie wensen, doelen en voorkeuren voor thema’s gaan wij met ons team nadenken over de meest geschikte locaties. Een goede locatie vormt de basis voor iedere kick-off. Na het creatieve proces stellen wij jullie minimaal 2 hoofdlocaties voor zodat jullie zelf kunnen bepalen wat qua sfeer en uitstraling het beste bij jullie organisatie en meeting past.

Als de locatie bepaald is, dan gaan wij het programma verder in detail uitwerken. Iedere minuut wordt onder de loep genomen. Van de reis naar de locatie tot de late-night snack tijdens de afterparty. Is het programma naar wens dan nemen wij jullie mee op site-inspection. Alle locaties van de kick off worden in 1 dag bekeken waarbij het voorproeven van de catering natuurlijk niet mag ontbreken.

Persoonlijk, betrokken, organiseren

Ons team van ervaren eventmanagers begeleid de kick off evenementen van begin tot eind met veel persoonlijke aandacht. Persoonlijk contact met klanten, gasten en partners is van groot belang voor een succesvol evenement. Onze crew is betrokken en zorgt er voor dat het evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Niets mag de gast ontbreken en het evenement moet zo bijzonder zijn dat ons team het voor geen goud had willen missen.

Wij werken voor zeer diverse gezelschappen. Ons team is dan ook gewend om hier rekening mee te houden en op in te spelen. Van catering met dieetwensen, van culturen en gewoontes, tot activiteiten geschikt voor jong en oud en sportief en minder sportief. Wij zorgen er voor dat het evenement iedereen zal verrassen en zal bij blijven…

Neem contact op voor een bijzondere kick off meeting!

Artboard
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kick off? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde evenementen

Artboard