Teambuilding

Een dag optimaal leren samenwerken

  • Creëert blije en gemotiveerde werknemers
  • Versterkt de betrokkenheid van werknemers bij de organisatie
  • Helpt teams beter communiceren en samenwerken
Werknemers die fantastisch met elkaar kunnen samenwerken. De droom van elke manager. Bij Summit Events helpen wij je dan ook graag met unieke teambuilding dagen.
Teambuilding dag

Effectieve teambuilding met Summit Events

Artboard

Als geen ander weet je hoe belangrijk teambuilding inmiddels is. Samenwerken, groepsopdrachten uitvoeren en op de juiste manier met elkaar communiceren. Al die onderdelen van een teamdag zullen onmiddellijk positieve consequenties hebben op de omgang met elkaar op de werkvloer en dus het resultaat voor de onderneming. Goede teambuilding events organiseren die ook echt dat teamgevoel versterken is niet eenvoudig. Activiteiten selecteren die leuk zijn én werknemers beter laten samenwerken, een inspirerende locatie kiezen, een perfecte afstemming vinden tussen plezier en ‘werk’. Dat is nou precies waar wij bij Summit Events goed in zijn. Bij ons is geen teamdag hetzelfde en het effect is dan ook nog lang voelbaar en zichtbaar!

De mogelijkheden

Interactie

Energizers, icebreakers en meer​

Samen creëren wij een event waarbij deelnemers van begin tot eind energie hebben.

Kalender en tijd icon

Teamweekend i.p.v. teamdag​

Uiteraard is het ook mogelijk om een meerdaags team event te organiseren.​

Outdoor

Ruime keuze actieve activiteiten​

Een teamdag is niet compleet zonder leuke en waardevolle activiteiten.

Originele Ideeën icon

Keuze voor een speciaal thema​

Wij zorgen ervoor dat alles rondom de teamdag binnen het gekozen thema past.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events jullie teamdag organiseert!

Artboard

Zijn jullie op zoek naar een next level teambuilding dag om de samenwerking tussen de teamleden echt eens een boost te geven? Summit Events ondersteunt jullie graag bij de organisatie of organiseert het hele event van A tot Z. Echt werkelijk alles voor jouw teambuilding is mogelijk bij evenementenbureau Summit Events.

Stap voor stap een teamdag organiseren

Wanneer wij jullie teambuilding event mogen organiseren, gaan wij eerst eens goed brainstormen over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens komen wij met twee verrassende ideeën waar jullie een keuze uit kunnen maken. Is één idee naar wens, dan gaan wij daarmee verder stoeien. Denk bijvoorbeeld aan de locatie boeken, de teambuilding activiteiten regelen, inspirerende sprekers selecteren en samen met jullie het programma compleet maken. Wij denken aan alles, zodat er niets wordt vergeten!

Expert in outdoor teambuilding

Dankzij onze jarenlange ervaring met actieve bedrijfsevenementen op het strand, kunnen wij de perfecte outdoor teambuilding organiseren. Vaak werken wij dan met mix-and-match activiteiten, zodat werknemers zelf kunnen kiezen wat ze het liefste doen. Outdoor teambuildings zijn niet alleen super inspirerend en effectief. Lekker bewegen en leren samenwerken gaat namelijk bijzonder goed samen. Ook kan je aan een outdoor teambuilding makkelijk een wedstrijdelement toevoegen. Laat verschillende teams tegen elkaar strijden om de onderlinge band nog verder te versterken!

Neem contact op voor onvergetelijke teambuildingsuitjes!

Artboard
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw teambuildingsdag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde evenementen

Artboard