Relatiedag

Bedank externe relaties voor hun loyaliteit

  • Versterkt de persoonlijke banden met je relaties
  • Draagt bij aan een betere samenwerking in de toekomst
  • Laat een positieve herinnering aan je bedrijf achter
Ook voor je zakelijke relaties is het goed om eens in de zoveel tijd op een persoonlijke manier met je bedrijf, aanbod, werknemers en andere partners kennis te maken.
Relatiedag organiseren

De ideale relatiedag met Summit Events

Artboard

Een goede relatiedag (of klantendag) draait niet om zaken doen of om nog meer conversies binnenhalen. In plaats daarvan draait het om het versterken van de banden met je externe relaties. Een relatiedag is dus een feestelijke dag voor al je partners. Dit kunnen leveranciers, samenwerkingspartners of zelfs klanten zijn. Ook is een relatiedag een goed moment om je relaties te informeren over een nieuwe koers of juist om nieuwe producten/diensten aan te kondigen. Maar vergeet de lange saaie presentaties! Tijdens een relatiedag is het juist belangrijk dat jullie toegankelijk zijn voor je relaties. Bij Summit Events creëren wij de juiste sfeer, zodat al je gasten met een positief gevoel op het event terugkijken.

De mogelijkheden

Samenwerken icon

Van ’teken’- tot dinertafel

Summit Events denkt van A tot Z met je mee. Zo organiseren wij samen een top evenement!

Foodconcepten icon

Foodconcepten die opvallen

Ook de catering van het evenement passen wij aan op het gekozen thema.

Sprekers icon

Inspirerende sprekers

Wij regelen goede sprekers die passen bij je organisatie en de doelen die je wil behalen.

Locaties icon

Verrassende locaties

Van een back-to-basic tent of oude fabriek tot een 5-sterren hotel met skybar.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events jullie relatiedag organiseert

Artboard

Een relatiedag organiseren vergt altijd meer tijd dan gepland en daarom staan wij van Summit Events graag voor je klaar. Wij verzorgen events van A tot Z en zorgen op de dag zelf ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Interactieve én zakelijke relatiedagen

Wanneer wij relatiedagen of klantendagen organiseren, dan wordt het vaak of een zakelijke/formele relatiedag of een interactieve/informele relatiedag. Voor beiden geldt dat wij meestal beginnen met brainstormen voor een goede locatie. Niets is immers zo sfeerbepalend als de locatie van jouw evenement. Voor zakelijke relatiedagen proberen wij altijd voor een inspirerende, unieke locatie te gaan. Veel van onze klanten zijn fan van ons The Arena concept, waarmee je een actieve setting voor je relatiedag creëert. Jullie programma kunnen wij aanvullen met inspirerende sprekers en de dag sluiten wij uiteraard af met een borrel of dinner (met DJ). Voor de interactieve relatiedagen proberen wij altijd outside the box te denken en met leuke en laagdrempelige activiteiten te komen, zoals strandzeilen of varen met sloepje.

Bij alles proberen wij een link te maken met het bedrijf

Een relatiedag is een investering waarvan je de resultaten niet meteen de volgende dag zult merken. De kans is groter dat het effect zich op onmeetbare manieren (mond-tot-mond reclame, vergrootte goodwill, etc.) afspeelt. Juist daarom is het zo belangrijk om gedurende het hele event een link te maken met jullie bedrijf. Een vast onderdeel van het organiseren van een relatiedag is dan ook eventbranding. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen, van catering, tot de aankleding van de locatie, tot de activiteiten, passen bij jullie bedrijf en het thema dat wij samen voor het event hebben gekozen.

Schakel Summit Events in voor het ideale relatie event

Artboard
Ontbreekt jou de zin of het personeel om zo’n dag te organiseren? Of weet je niet waar te beginnen? Neem contact op!

Gerelateerde evenementen

Artboard