Sales meeting

Team meeting waar je energie van krijgt

  • Meer inspiratie & meer focus na de meeting
  • Versterkt het groepsgevoel
  • Meer duidelijkheid over doelen en resultaten
Financiële resultaten vieren of juist weer nieuwe energie krijgen na een wat minder succesvolle periode? Wij weten wat het team nodig heeft om er (weer) vol voor te gaan.
Sales meeting organiseren

Dichter bij je doelen dankzij effectieve sales meetings

Artboard

In veel bedrijven wordt er veel tijd besteed aan sales meetings. Meetings die niet altijd efficiënt zijn en waarmee ook niet altijd de gewenste doelen worden behaald. Klinkt dit bekend? Schakel dan de hulp in van Summit Events. Niet alleen kennen wij de meest inspirerende locaties voor een sales meeting in Nederland, ook kunnen wij jullie helpen om de neuzen (weer) dezelfde kant op te krijgen. Zodat medewerkers weer met nieuwe energie er vol voor kunnen gaan.

De mogelijkheden

Samenwerken icon

Versterk het groepsgevoel

Elk event kunnen wij uitbreiden met teambuilding activiteiten die echt het groepsgevoel versterken.

Originele Ideeën icon

Originele ice breakers

Sales meetings beginnen met veel energie? Bij Summit Events weten wij wel raad.

Locaties icon

Alles draait om de locatie

Wij kennen de leukste en hipste vergaderlocaties in Nederland én daarbuiten.

Sprekers icon

Inspirerende sprekers

Wij regelen goede sprekers die passen bij je organisatie en de doelen die je wil behalen.

Impressie

Artboard

Hoe summit events jullie sales meeting organiseert

Artboard

Duidelijke doelen, een vaste structuur en ruimte voor een goede discussie, maar ook een inspirerende vergaderlocatie zijn allemaal geheime ingrediënten van een goede sales meeting. Wij vertellen je graag hoe Summit Events kan bijdragen aan jullie vergaderingen.

Vergaderen op de leukste en hipste plekken van het land

Wanneer wij een sales meeting voor jullie gaan organiseren, beginnen wij bij het selecteren van een goede locatie. De locatie zet de toon en is erg bepalend voor de energie van de deelnemers. Uit ervaring weten wij ook dat variëren van vergaderplaats erg zinvol is. Het zet je deelnemers op scherp, waardoor ze zich beter kunnen focussen. Verspil geen tijd aan het zoeken naar geschikte locaties, maar profiteer van de enorme hoeveelheid inspirerende locaties die wij te bieden hebben.

Onze favoriete locaties waar wij al eens sales meetings hebben mogen organiseren? Een meeting in de gevangenis is erg bijzonder, maar ook de sales meeting in tipi tenten was een groot succes!

Sales meetings van A tot Z

Een sales meeting gaat natuurlijk verder dan het uitzoeken van een goede vergaderlocatie. Denk aan catering, accommodatie voor overnachting, inspirerende sprekers, vervoer, teambuilding activiteiten, uitnodigingen, aankleding, etc. Wij proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en mee te denken over de uitdagingen. Zo zijn wij voorbereid op eventuele tegenslagen en kunnen wij snel schakelen om van het evenement toch een succes te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw sales meeting?

Artboard
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee.

Gerelateerde evenementen

Artboard