Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes om nooit te vergeten

  • Werknemers die zich meer gewaardeerd voelen
  • Leuke uitjes verhogen de motivatie
  • Managers en werknemers leren elkaar beter kennen
Van survival games tot escape rooms, van Highland games tot met zijn allen door Loosdrecht brommeren op een Solex. Wij verzorgen graag jullie volgende bedrijfsuitje.
Actief bedrijfsuitje organiseren

Onvergetelijke bedrijfsuitjes met Summit Events

Artboard

Naast het gewone werk, willen werknemers ook wel eens iets anders. Niets versterkt het groepsgevoel zo goed als teambuilding of een leuk uitje (of natuurlijk een combinatie van beiden). Naast nuttige teambuildingsdagen organiseren wij dan ook gewoon leuke bedrijfsuitjes, zodat managers en werknemers samen op avontuur kunnen gaan. Daarbij kan je kiezen uit verschillende activiteiten, locaties, groepsopdrachten, thema’s en meer. Het hele uitje kunnen wij volledig voor jullie organiseren. En uiteraard voor elk budget.

De mogelijkheden

Opdrachten

Eventueel met teambuilding opdrachten

Wij zorgen voor activiteiten die medewerkers beter laten samenwerken.

Originele Ideeën icon

Keuze voor een speciaal thema

Wij zorgen ervoor dat alles rondom het bedrijfsuitje binnen het gekozen thema past.

Foodconcepten icon

Van actieve tot culinaire bedrijfsuitjes

Survivallen, klimmen of blokarten? Of toch liever een avondje onbezorgd genieten?

Activiteiten voor jong en oud

In ons programma houden wij rekening met de leeftijden van jullie gasten

Impressie

Artboard

Waarom je bedrijfsuitje door Summit Events laten organiseren?

Artboard

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Bijvoorbeeld omdat je een bijzonder jubileumjaar viert of omdat je een keer iets totaal anders wilt dan de jaarlijkse barbecue of een borrel op vrijdagmiddag? In dat geval zijn er meer dan genoeg mogelijkheden met een personeelsuitje dat je bij Summit Events kunt boeken. Voor zowel grote organisaties als kleine organisaties bieden wij meer dan genoeg mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes van A tot Z

Een bedrijfsuitje organiseren lijkt makkelijk. Een reservering bij een restaurant is zo gemaakt en leuke activiteiten zijn er online genoeg te vinden. Wil je van het het bedrijfsuitje echt een onvergetelijke ervaring maken of heb je juist hele specifieke wensen, die haast niet uitvoerbaar lijken? Neem dan zeker eens contact met ons op. Ook leuk: wij organiseren regelmatig fantastische uitjes of bedrijfsfeesten rond speciale thema’s.

Plezier en teambuilding met elkaar combineren

Wat het doel is van het bedrijfsuitje, is natuurlijk volkomen afhankelijk van jullie voorkeur. Misschien wil je gewoon genieten, maar wellicht zie je het personeelsuitje als een geweldige kans om het team sterker te maken. Dan kan je ervoor kiezen om het uitje met wat teambuilding activiteiten te combineren, bijvoorbeeld met een escape room, een dagje survivallen of blokarten op het strand. De dag kan je dan mooi afsluiten met een bedrijfsfeest.

Profiteren van de voordelen van een bedrijfsuitje?

Artboard
Laat ons jullie bedrijfsuitje van A to Z organiseren. Vol groepsgevoel en verrassingen!

Gerelateerde evenementen

Artboard