Incentive reizen

Beleef met een incentive reis IJsland op zijn best

  • Beloon medewerkers met een reis vol avontuur
  • De meest natuurlijke vorm van teambuilding
  • De perfecte start na een reorganisatie of nieuwe fase
Ben je op zoek naar een verre bestemming voor een teambuilding of wil je een nieuwe weg inslaan met het bedrijf? Kies voor een incentive reis naar IJsland.
Incentive reizen IJsland

Ga op incentive reis naar IJsland met Summit Events

Artboard

Gigantische watervallen, IJslandse paarden, Indrukwekkende geisers, heerlijke natuurlijke warme baden, het Noorderlicht, zwarte zandstranden, Papegaaiduikers. IJsland is dag en nacht indrukwekkend. Het is dan ook niet voor niets dat wij deze bestemming hebben gekozen voor onze incentive reizen. Graag nemen wij jou en je team dan ook mee op expeditie. Om dingen te zien en te ervaren die je nergens anders tegenkomt. Om cultuur in IJsland te leren kennen. Om de ongerepte natuur te ontdekken. Maar ook om elkaar beter te leren kennen en deel te nemen aan op maat gemaakte trainingen. Een ervaring die je nooit meer zal vergeten.

De mogelijkheden

Kalender en tijd icon

Elk seizoen is mogelijk

Onze favoriete tijd om naar IJsland te gaan is mei/juni, maar ook daarbuiten organiseren wij incentive reizen naar IJsland.

Outdoor

Combinatie van trainingen en ontspannen

Elke dag is er ruimte voor een training op een bijzondere plek, maar ook is er genoeg actie én ontspanning.

Visie icon

Nederlandse en IJslandse gidsen

Om het land en de cultuur echt goed te leren kennen, werken wij van vertrek tot aankomst met onze eigen gidsen.

Tot in de puntjes verzorgd

Alles is inclusief

Van vlucht en verblijf tot de bezoekjes aan geisers en vulkanen. Wij verzorgen de hele reis.

Impressie

Artboard

Incentive Iceland met een of meerdere ontspannende dagen

Artboard

Kiezen jullie voor een incentive Iceland reis van Summit Events, dan komen jullie per vliegtuig aan op Reykjavik. Deze stad leent zich uitstekend om ontdekt te worden met collega’s of zakenrelaties, maar ook de omgeving van Reykjavik heeft meer dan genoeg te bieden. Ervaar het spectaculaire Noorderlicht (Poollicht) of breng een bezoek aan de Blue Lagoon. Dit thermische bad is het hele jaar door verwarmd en je kan hier helemaal tot rust komen, onder het genot van een cocktail van de bar. Kortom, IJsland is een land dat met geen enkel ander land te vergelijken is.

Ontdek de ruige landschappen van het prachtige IJsland

Nadat jullie een bezoek hebben gebracht aan de hoofdstad van het eiland en de nabijgelegen Blue Lagoon, wordt het tijd om de rest van het eiland te gaan verkennen. Met een compleet verzorgde incentive reis van Summit Events, is ook het vervoer inbegrepen. In slechts een paar uur reizen sta je in de prachtige natuur van IJsland. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook denken aan een avontuurlijke tocht per quad om op deze manier het ruige (lava) landschap van IJsland te ontdekken. Vindt de incentive reis in de zomer plaats, dan kan je er ook voor kiezen om het eiland te verkennen per mountainbike of te gaan kanoën, raften of paardrijden.

Van walvissen spotten tot de Golden Circle ontdekken

IJsland staat natuurlijk ook bekend om het spotten van walvissen. Met onze incentive IJsland reizen, ga je per boot het water op, om op deze manier heel dichtbij deze indrukwekkende beesten te komen. Maar ook een bezoek aan de Golden Circle mag niet ontbreken. Je brengt een bezoek aan het Nationaal Park Thingvellir, komt dichtbij een van de vele Geisers en staat oog in oog met de Langjökull Gletsjer. Een unieke ervaring én fantastische herinnering.

Ga met ons op expeditie naar IJsland

Artboard
Een incentive reis IJsland van Summit Events is tot in de puntjes geregeld en verzekert je van een geweldige ervaring.

Gerelateerde evenementen

Artboard