Online meeting

Succesvolle online bijeenkomsten met impact

  • Efficiënt je boodschap overbrengen
  • Meeting waar je team energie van krijgt
  • Meer betrokkenheid bij je organisatie
Een goede online meeting organiseren is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Bij Summit events weten wij wel hoe je ervoor kan zorgen dat medewerkers betrokken blijven.
Online event organiseren

Succesvolle online meetings met Summit Events

Artboard

Online meetings zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Videobellen via Zoom of Microsoft Teams heeft een enorme vlucht genomen. Dat het aantal online meetings zo is toe genomen, wil nog niet zeggen dat ze ook allemaal succesvol zijn. Online communiceren is lastiger dan het lijkt. Je kan een online meeting organiseren, maar hoe deel je effectief je boodschap met je werknemers? Summit Events denkt graag mee over een inspirerend programma voor jouw online meeting. Of het nu een online sales meeting, een online kick off of toch een webinar is.

De mogelijkheden

Hybride icon

Hybride event behoort ook tot de mogelijkheden

Online en offline combineren? Wij organiseren uitzendingen op locaties naar keuze.

Tot in de puntjes verzorgd

Meeting tot in de puntjes verzorgd

Met moderatoren, video’s en muziek. Altijd passend bij jullie merk.

Focus op het creëren van actie en energie

Bijvoorbeeld door het inzetten van online energizers en interactie sessies.

Studio in Haarlem

Complete studio met alle apparatuur in Haarlem

Wij hebben alles klaar staan en kunnen op korte termijn schakelen.

Impressie

Artboard

Hoe Summit Events jullie online meeting organiseert

Artboard

Bij het organiseren van een goede online meeting komt meer kijken dan je waarschijnlijk denkt. Een geschikte uitzendlocatie, apparatuur, technici voor de uitzending en vergeet ook niet de moderatoren die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast moet je ook nadenken over welke setting het meest geschikt is voor de uitzending en hoe je de meeting verder kan professionaliseren, zoals bumpers, teasers en pauze filmpjes. Nog niet aan gedacht? Wij vertellen je graag wat er mogelijk is om jullie online meeting naar een hoger niveau te tillen.

Host de online meeting vanuit onze studio in Haarlem

Een online meeting op jullie eigen locatie organiseren? Geen probleem, maar wist je ook dat wij onze eigen studio in Haarlem hebben? Ideaal gelegen in de Randstad, goed bereikbaar én met gratis parkeren voor de deur. In de studio zijn alle faciliteiten aanwezig voor een succesvolle meeting.

Wij houden niet van saaie online meetings

Naast het overbrengen van de boodschap, is het ook van belang dat medewerkers energie krijgen door de meeting. Een uitdaging, omdat online bijeenkomsten vaak vooral energie kosten. Summit Events heeft daarom een aantal powerbreaks. Korte sessies waarop er interactie ontstaat tussen de deelnemers en waarin men weer even energie kan krijgen. Een aanrader voor elke online meeting.

Meer weten over de mogelijkheden van een online meeting?

Artboard
Wij vertellen je graag hoe wij jullie online meeting(s) naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gerelateerde evenementen

Artboard