Familiedag voor bedrijven

Gezellige dag met werknemers, partners én kinderen

  • Verbind werk en familie
  • Zet werknemers in het zonnetje
  • Verhoog de tevredenheid van je werknemers
Een programma met originele activiteiten, een top locatie én goede catering. Summit Events organiseert verrassende familiedagen waar nog lang over wordt gepraat.
Familiedag bedrijf organiseren

“Als de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders relaxen”

Artboard

Werk speelt een belangrijke rol is ons leven. Daarom is het ook wel eens fijn om aan onze familie te laten zien waar wij nu eigenlijk werken. Een familiedag is een goede manier om werk en familie samen te brengen. Met leuke activiteiten, lekker eten, ontspanning en  heel veel gezelligheid.  

De mogelijkheden voor het organiseren van een familiedag voor jullie bedrijf zijn eindeloos. Summit Events heeft in alle gevallen voor zowel jong als oud een leuk concept voor een geslaagde familiedag. Zo organiseren we samen een familiedag waar iedereen nog lang over na gaat praten.

De mogelijkheden

Thumbs up

Van een kleine groep tot 300+ gasten

Ook grote familiedagen zijn voor ons geen probleem. Wij zorgen voor een roulerend schema en een gezamenlijk deel

Zon icon

Veel ervaring met familiedagen op het strand

Al meerdere jaren hebben wij voor verschillende bedrijven familiedagen op het strand mogen organiseren.

Outdoor

Originele activiteiten voor jong en oud

Schatzoeken met metaaldetectors, powerkiten, BMX’en of samen koken. De familiedag is voor iedereen.

Originele Ideeën icon

Verras jouw gasten

Van een entree met parachute tot een geheime feestlocatie.

Impressie

Artboard

Een familiedag waar nog lang over wordt gepraat

Artboard

Het geheim van een goede familiedag? Een programma dat leuk is voor jong én oud. En een event vol verrassende elementen. Denk aan een locatie die niemand verwacht, een bijzonder diner (bijvoorbeeld live cooking of een festival vol foodtrucks), maar het hoogtepunt zijn natuurlijk de activiteiten. Voor elke locatie kunnen wij de leukste ideeën bedenken, maar de meeste ervaring hebben wij toch wel op het strand

Een dag vol plezier op het strand

Kiest u voor een dag met werknemers, partners en kinderen op het strand? Dan zorgen wij voor surprisingly different activiteiten zoals vliegers maken, korren – vissen met een stoere visser, of schatzoeken met metaaldetectors…Ouders kunnen ondertussen strandzeilen of powerkiten, want voor de kinderen is er een animatieteam. Alle leeftijden kunnen bij ons relaxen. Voor de kleinsten hebben wij allerlei strandspeelgoed, springkussen en schmink en voor het veilige gevoel van de ouders werken wij met polsbandjes en veiligheidshesjes.

A la carte familiedagen voor grote groepen

Bij kleinere familiedagen is het goed mogelijk om met de gehele groep alle activiteiten te doen. Summit Events organiseert ook familiedagen voor 300, 400 gasten en meer. Voor dat soort ‘familiedagen’ is ons a la carte programma de beste optie. Bij a la carte zetten wij in overleg verschillende activiteiten op het programma. Dit kunnen actieve activiteiten zijn, maar ook meer rustige. Op de dag kunnen de gasten zelf besluiten welke activiteiten zij willen doen en wanneer.

Familiedag voor jullie bedrijf organiseren?

Artboard
Op het strand of een andere verrassende locatie? Wij denken graag met je mee!

Gerelateerde evenementen

Artboard