Online Meeting

Online meeting, webcast, webinar

Online meetings zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Videobellen via zoom, microsoft teams heeft een enorme vlucht genomen. Webcasts, webinars en webconferences, het zijn allemaal vormen voor uiteindelijk een vergelijkbare bijeenkomst, namelijk een online meeting.

Virtual selling

Dat het aantal online meetings zo is toe genomen, wil nog niet zeggen dat ze ook allemaal succesvol zijn. Online communiceren is lastiger dan het lijkt. Je kan een online sales meeting organiseren, maar hoe verkoop je jouw boodschap aan jouw collega’s? En hoe moeten zij virtueel verkopen? Summit Events denkt graag mee over een inspirerend programma voor jouw online meeting.

Interactie en energie

Naast het overbrengen van de boodschap, is het ook van belang dat medewerkers energie krijgen door de meeting. Een uitdaging omdat online bijeenkomsten vaak vooral energie kosten. Summit Events heeft daarom een aantal powerbreaks. Korte sessie waarop er interactie ontstaat tussen de deelnemers en waarin men weer even energie kan krijgen.

Studio Haarlem

Summit heeft een eigen studio in Haarlem. Ideaal gelegen in de Randstad, goed bereikbaar en met gratis parkeren voor de deur. In de studio zijn alle faciliteiten aanwezig voor een succesvolle meeting.

Meer informatie online meeting

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor de video aan de rechterkant (op mobiel onder deze tekst) is een wachtwoord vereist.
Dit wachtwoord kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Wachtwoord aanvraag