incentive-iceland-corporate-travel-destination-ijsland-groepsreis-DMC-S00

The Sky is on Fire

IJsland

Beleef met een incentive reis IJsland op zijn best

Bent u op zoek naar een verre bestemming voor een teambuilding activiteit, een netwerkborrel met zakenrelaties of voor een andere gelegenheid die gerelateerd is aan werk. Beleef met een incentive reis IJsland op zijn best en kies uit een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten. Een incentive reis IJsland van Summit Events is tot in de puntjes geregeld en verzekerd u van een geweldige ervaring.

Incentive Iceland met een of meerdere ontspannende dagen

Kiest u voor een incentive Iceland reis van Summit Events, dan komt u per vliegtuig aan op Reykjavik. Deze stad leent zich uitstekend om ontdekt te worden met uw collega’s of zakenrelaties, maar ook de omgeving van Reykjavik heeft meer dan genoeg te bieden. Ervaar het spectaculaire Noorderlicht (Poollicht) of breng een bezoek aan de Blue Lagoon. Dit thermische bad is het hele jaar door verwarmd en u kunt hier helemaal tot rust komen, onder het genot van een cocktail van de bar. Kortom, IJsland is een land dat met geen enkel ander land te vergelijken is.

Ontdek de ruige landschappen van het prachtige IJsland

Nadat u een bezoek heeft gebracht aan de hoofdstad van het eiland en de nabijgelegen Blue Lagoon, wordt het tijd om de rest van het eiland te gaan verkennen. Met een compleet verzorgde incentive reis van Summit Events, is ook het vervoer inbegrepen. In slechts een paar uur reizen staat u in de prachtige natuur van IJsland. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook denken aan een avontuurlijke tocht per quad om op deze manier het ruige (lava) landschap van IJsland te ontdekken.

Vindt de incentive reis in de zomer plaats, dan kunt u er ook voor kiezen om het eiland te verkennen per mountainbike of te gaan kanoën, raften of paardrijden. IJsland staat natuurlijk ook bekend om het spotten van walvissen. Met onze incentive IJsland reizen, gaat u per boot het water op, om op deze manier heel dichtbij deze indrukwekkende beesten te komen. De beste reistijd voor het spotten van walvissen start in oktober en loopt tot en met maart. Mocht u graag een bezoek brengen aan het eiland voor deze activiteit, dan is het verstandig om rekening te houden met deze maanden. Het team van Summit Events informeert u graag over alle activiteiten in de verschillende seizoenen.

Breng een bezoek aan de Golden Circle tijdens een van de reizen

Mocht u IJsland bezoeken, dan mag een bezoek aan de Golden Circle niet ontbreken. U brengt een bezoek aan het Nationaal Park Thingvellir, komt dichtbij een van de vele Geysers en u staat oog in oog met de Langjökull Gletser. Dit maakt een incentive IJsland van Summit Events tot een unieke ervaring en fantastische herinnering.

IJsland beleven?

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden op het gebied van trips naar IJsland zijn? Wacht in dat geval niet langer en informeer naar alle mogelijkheden die Summit Events te bieden heeft. Ons ervaren team staat voor u klaar. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Watervallen en zonsondergang.

incentive-iceland-corporate-travel-destination-ijsland-groepsreis-S01

in the middle of nowhere

Papegaaiduikers

één met de natuur...

Unieke watervallen

incentive-iceland-corporate-travel-destination-ijsland-groepsreis-S05

Die je met al je zintuigen kan ervaren.

Maar ook rustigere wateren kunnen mooi zijn...

Typisch IJslandse paarden

Een land dat zowel boven als onder de grond schittert...

Indrukwekkende geysirs

En heerlijke natuurlijke warme baden.

Culinair genieten van verse gerechten.

Dag en nacht indrukwekkend.

Het land van Fire en Ice

Gigantische watervallen

Met en zonder Noorderlicht

Zwarte zand stranden

Actieve geisers

Een onvergetelijke reis

incentive-iceland-corporate-travel-destination-ijsland-groepsreis-S02