salesmeeting kickoff meeting Germany Netherlands holland Amsterdam rotterdam

"Sales is not about selling more, but about building trust and educating"

Sales meeting

Sales meeting anders dan voorheen

Sales meetings van vroeger waren saai. Ze zeggen wel dat vroeger alles beter was, maar niet als het om een salesmeeting gaat. Die was altijd veel te lang. Een saaie vergaderzaal met lelijke stoelen en erbarmelijke verlichting. Bovendien was de koffie niet te drinken en waren er geen koekjes. Met Summit Events maak je een einde aan die gedateerde en oersaaie vergaderingen.

Team meeting

Tegenwoordig houden we een team meeting op verschillende inspirerende locaties. Dat houden we bij in een sales meeting agenda waarin we elke bijzondere vergaderlocatie uitvoerig omschrijven. Heel belangrijk want we willen steeds een andere evenementenlocatie. Summit Events heeft een groot scala aan inspirerende vergaderlocaties.

Wij weten ook dat variëren van vergaderplaats erg zinvol is. Het zet de gedachten steeds weer scherp. Verspil geen tijd met zelf zoeken naar een geschikte locatie. Profiteer van de enorme hoeveelheid inspirerende locaties die Summit Events te bieden heeft. De opdrachtgevers die je voorgingen zijn allen blij verrast. En dat is ook juist de bedoeling, want na de salesmeeting gaan we gelijk over tot teambuilding.

De vergaderlocatie in het wild

Vergaderen op de leukste en hipste plekken van het land. Een sales meeting organiseren is daarom erg interessant en een sales meeting locatie zoeken is een vak apart. Summit Events verstaat dit vak als geen ander! Wat is er leuker dan met het hele verkoopteam brainstormen op een mooie en unieke locatie? Laat je inspireren en focus nog beter je aandacht.

Een sales meeting locatie is niet meer zomaar iets. Het is net even die zet die het team nodig heeft om op de meest perfecte manier met elkaar te communiceren. De vergaderlocatie of de evenementenlocatie zet aan tot diepere gedachten, betere formuleringen en duidelijkere uitspraken.

Locatie, locatie, locatie…

Alles draait om de locatie. De juiste locatie die ons inspireert en die sales meetings naar een ander level brengt. De verkopers gaan helderder denken, hun ideeën worden duidelijker en hun stem wordt krachtiger. En niet te vergeten de stem van de ondernemer zelf! Die staat ook beter in het licht, die kan zijn ideeën ook op een veel mooiere manier tot uiting brengen. Wat een bijzondere vergaderlocatie niet te weeg kan brengen. Ervaar het zelf en beleef een keer een team meeting op zo een unieke locatie. Zet het vast in jouw sales meeting agenda voor de eerstvolgende vergadering!

Meer informatie sales meeting

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw sales meeting? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.