bedrijfsfeest-party-corporate-james-bond-gala

Work hard and party harder

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? Summit Events verzorgt voor tal van doeleinden bedrijfsfeesten. Of je nu behaalde resultaten wilt vieren, werknemers wilt bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar of het groepsgevoel wilt versterken…Jij vertelt ons de aanleiding en wij bedenken de ideale locatie en invulling.

Bedrijfsfeest en locaties

De basis voor een onvergetelijk bedrijfsfeest is een goede locatie. Bedrijfsfeesten en locaties zijn 2 woorden waar Summit Events zich al meer dan 20 jaar mee bezig houdt. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid netwerk aan unieke locaties en partners voor het organiseren van bijzondere bedrijfsfeesten. Van kastelen en grotten in Limburg, tot privé eilanden in Friesland en musea in Amsterdam…Summit Events kent de (verborgen) parels voor uw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest en catering

Als eenmaal de ideale locatie is bedacht, dan wil jij en willen wij natuurlijk de gasten verrassen op culinair gebied. Een bijzonder diner in James Bond style of juist heel informeel met Foodtrucks. Op basis van jouw wensen bedenken we de ideale culinaire invulling voor jouw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest en thema’s

Bedrijfsfeesten hebben een aantal vaste ingrediënten: Leuke collega’s, een goede locatie, lekker eten en drinken en feestelijke muziek. Om een bedrijfsfeest helemaal compleet te maken, kan een thema echt iets toevoegen. Het hele jaar door zijn er allerlei passende thema’s te bedenken, maar een thema waar Summit echt mee uit kan pakken, is kerst…

Kerstfeesten

Kerstfeest organiseren? Het organiseren van een kerstfeest als bedrijf is een perfecte afsluiter van het zakelijk jaar. De ideeën voor een geslaagd kerstfeest kunnen uiteenlopen van een culinair diner tot een personeelsfeest met overnachting. Summit Events helpt je graag bij het organiseren van een uniek personeelsfeest tijdens de kerstdagen. Laat je verrassen door onze kerstfeest-concepten.

Een manier waarop het kerstfeest gegarandeerd een succes wordt, is door een culinair diner te organiseren. Iedereen houdt van een heerlijk diner in een ongedwongen sfeer. Summit Events zort voor culinaire hoogstandjes en een ware beleving aan tafel. Het diner is ook een perfecte gelegenheid om partners uit te nodigen voor een familiare en gezellige sfeer.

Personeelsfeest met overnachting

Pak uit tijdens de feestdagen en trakteer jouw werknemers op een feest inclusief overnachting. Vier het feest in de lobby of evenementenzaal van een hotel en boek er direct een overnachting aan vast. Dit is ideaal wanneer het bedrijf werkzaam is op meerdere locaties. Kies een centrale locatie voor het kerstfeest, zodat het voor iedereen bereikbaar is. Door een overnachting aan het kerstfeest te boeken, kunnen alle medewerkers uit heel het land genieten van een geweldig feest tot in de late uurtjes. Zo gaat niemand met een slok op naar huis en kan iedereen genieten van een geweldig feest.

Samen werken, samen feesten

Een kerstfeest plannen is niet alleen een blijk van waardering, maar het is ook een perfecte manier om wat aan teambuilding te doen. Door iedereen op informele wijze bij elkaar te laten komen en terug te kijken op de successen van het afgelopen jaar, wordt er een gevoel van saamhorigheid gecreëerd. Het is een informele en gezellige manier van teambuilding. Met meer dan 20 jaar ervaring in teambuilding maakt Summit Events jouw kerstfeest tot een waar succes!

Zakelijke relaties

Niet alleen jouw personeelslieden verdienen een mooi feest tijdens de kerstdagen om het jaar goed af te sluiten. Ook kan je jouw zakelijke relaties uitnodigen of trakteren op een feestelijke gelegenheid. Leg jouw zakelijke partners in de watten met onze unieke kerstfeesten om jouw waardering te uiten en het zakelijke contact goed te onderhouden. Een kerstfeest is ook een goede gelegenheid voor jouw zakelijke relaties om jouw personeel beter te leren kennen. Dit wekt wederzijds vertrouwen en waardering. Het is een unieke kans om jouw bedrijf eens goed op de kaart te zetten bij jouw opdrachtgevers.

Meer informatie bedrijfsfeest

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest / kerstfeest? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

bedrijfsfeest-party-company-07
bedrijfsfeest-party-company-01
bedrijfsfeest-party-company-06
kick-off-meeting-sales-meeting-winter-belgie-belgium-limburg-meeting-L02