Live

Livestreams, webinars & webcasts ‘live’ vanuit Haarlem

Summit Events adviseert, begeleidt en organiseert live (online) events van A tot Z. Onze studio in Haarlem is de ideale uitvalbasis, maar ook op jouw eigen locatie of een andere unieke plaats kunnen we je van dienst zijn.

Surprisingly Different

Het uitgangspunt van Summit Events bij zowel fysieke live events als online live evenementen is dat het eindproduct verrassend anders moet zijn voor de deelnemers. Alleen daardoor kan er zoveel mogelijk resultaat worden behaald, op zowel de korte als lange termijn. Wij verzorgen dan ook niet alleen de locatie, crew en apparatuur voor jouw live event. We denken ook graag mee over de beste manier om het evenement op te zetten. Van uitnodiging met bijvoorbeeld een persoonlijke (mysterieuze) box tot verrassende sprekers en acts.

Online energy

In alle gevallen moet een live uitzending er voor zorgen dat de kijker zijn energie houdt en als het even kan, dat hij/zij na de uitzending meer energie en inspiratie heeft dan daarvoor. Zelf hebben we genoeg uitzendingen gezien waar we na 10 minuten al van in slaap vielen, dus dat willen we graag voorkomen.

Interactieve powerbreaks

Een manier om voor extra energie te zorgen tijdens een online sessie zijn powerbreaks. Een powerbreak is vergelijkbaar met een pep-talk. In korte sessies van 10 minuten zorgen wij er voor dat je weer helemaal wakker bent geschud, bij de les bent en klaar voor een volgende spreker.

Meer informatie live uitzendingen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

#Livestream, #webcast, #webinar, #webconference

Industriële look & feel waarin verschillende settings mogelijk zijn

Hollandse uitzichten voor (Inter)nationale sfeervolle events

Professionele techniek & regie

Achtergronden op maat mogelijk

Voor de video aan de rechterkant (op mobiel onder deze tekst) is een wachtwoord vereist.
Dit wachtwoord kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Wachtwoord aanvraag