familiedag-bedrijfsuitje-event-familyday-corporate-zakelijk-L00

"The greatest legacy we can leave our children is happy memories."

Zakelijke familiedag

Familiedagen: “Als de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders relaxen”

Summit Events verzorgt zakelijke familiedagen op het strand en op locatie. In beide gevallen zetten wij programma’s neer met originele activiteiten voor jong en oud.

Kiest u voor een dag met werknemers, partners en kinderen op het strand? Dan zorgen wij voor surprisingly different activiteiten zoals vliegers maken, korren – vissen met een stoere visser, of schatzoeken met metaaldetectors…Ouders kunnen ondertussen strandzeilen of powerkiten, want voor de kinderen is er een animatieteam. Alle leeftijden kunnen bij ons relaxen. Voor de kleinsten hebben wij allerlei strandspeelgoed, springkussen en schmink en voor het veilige gevoel van de ouders werken wij met polsbandjes en veiligheidshesjes.

Gaat u voorkeur uit naar een familiedag bij uw op kantoor, binnen of buiten, dan zijn er ook vele mogelijkheden. Van een festival met foodtrucks tot een BMX baan of bungee jump.

De mogelijkheden voor uw evenement zijn eindeloos.  Summit Events heeft in alle gevallen voor zowel jong als oud een leuk concept voor een geslaagde familiedag. Zo organiseren we samen een familiedag waar iedereen nog lang over na gaat praten.

Beach a la carte

Bij kleinere familiedagen is het goed mogelijk om met de gehele groep alle activiteiten te doen. Summit Events organiseert ook familiedagen voor 300, 400 gasten en meer. Voor dat soort ‘familiedagen’ is ons beach a la carte programma de beste optie. Bij Beach a la carte zetten wij in overleg met u verschillende activiteiten op en rond het strand. Dit kunnen actieve activiteiten zijn, maar ook meer rustige. Op de dag kunnen uw gasten zelf besluiten welke activiteiten zij willen doen en wanneer. Willen ouders liever nog even bij de kinderen kijken of blijven dan is dat mogelijk, maar men kan ook de hele dag door activiteiten doen.

Meer informatie zakelijke familiedag of bedrijfsuitje

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfsuitje of familiedag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

familiedag-bedrijfsuitje-event-familyday-corporate-zakelijk-L04
familiedag-bedrijfsuitje-event-familyday-corporate-zakelijk-L04
familiedag-bedrijfsuitje-event-familyday-corporate-zakelijk-L04
familiedag-bedrijfsuitje-event-familyday-corporate-zakelijk-L04