Surprise app

Vergroot het familiegevoel met de surprise app

U heeft al jaren een succesvol bedrijf en dat wilt u natuurlijk ook zo houden. U staat achter en voor uw personeel en ziet hen als familie. Uw bedrijf floreert en u bent ervan overtuigd dat dit het logische gevolg is van een perfecte onderlinge samenwerking. Als één grote familie. Zet de surprise app van Summit Events in en vergroot het familie-gevoel nog meer.

Binding

De binding van uw mensen met uw organisatie is enorm. U doet er ook alles aan om dit steeds weer te verbeteren. Communicatie is voor u nummer één. Met elkaar communiceren is niet alleen noodzakelijk, met elkaar onderling binnen de onderneming, maar ook daarbuiten. Communiceren met de klanten is net zo belangrijk. Of misschien belangrijker, zonder uw klanten bestaat de onderneming niet. Met onze surprise app realiseer je door een originele manier een betere binding met jouw klanten of relaties.

Originele manier van communiceren

Dat is nu precies waar u naar op zoek bent. Een originele manier om berichten aan elkaar door te geven. Een bijzondere app als platform voor meer teamgevoel, nog meer saamhorigheid. Summit Events heeft juist daarom de surprise app ontwikkeld. Een gewoon mailtje zegt tegenwoordig niet zo veel meer en u vraagt zich heel soms wel eens af of iedereen alle mails van u wel zo aandachtig leest. En dat wilt u weer bereiken, dat de mensen op de werkvloer zich betrokken voelen. Dat, als u iets te vertellen heeft, het voltallige personeel de oren spitst. Dat iedereen het ook graag wil horen, omdat ze weten dat het ook voor hen belangrijk is. Met de surprise app verkleint u de afstand van de mensen op de werkvloer tot directie. Vraag Summit Events vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Creëer spanning met de Surprise app

Met de surprise app kunt u spanning inbouwen. U kunt het een beetje zien als een digitale adventskalender waar steeds een vakje moet worden geopend tot het moment suprême. De surprise app met bijvoorbeeld een aftellende klok of een vakje wat open gekrast moet worden, bouwt de spanning op. Hierdoor leest uw publiek, uw personeel en/of uw klanten, de uiteindelijke boodschap goed en onthoudt die dan ook goed! Als u het idee van de digitale adventskalender nog even aanhoudt, kunt u zich indenken hoe dit werkt bij een jubilaris, de start van het vervaardigen van een nieuw product of het 100-jarig bestaan van uw bedrijf.

Uniek platform voor uw klanten

De surprise app kan ook een unieke manier zijn om uw klanten treffend te benaderen. Ook bij uw prospects een extra spanning teweeg brengen helpt bij het interactief communiceren. Het sturen van berichten naar deze groep, die immers bepalend is voor groei, wordt zo veel interessanter. De feedback is namelijk vele malen groter door net dat beetje extra wat u toevoegt door middel van deze speciale communicatie.

Interesse?

Ook benieuwd wat de surprise app voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Summit Events. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.