Onze organisatie

Summit Events is een Nederlands bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, organiseren en produceren van zakelijke evenementen in Nederland en daar buiten. Alle evenementen vanuit Summit worden georganiseerd vanuit Haarlem (Noord-Holland). Door een team van betrokken en ervaren Eventdesigners.

Hoe het begon

In 1996 is Summit opgericht onder de naam ‘Summit Sports’. De focus lag in de beginjaren op duurzame en avontuurlijke sporten. Summit Sports is vooral bekend als de eerste aanbieder van het blokarten. Blokarten is de moderne vorm van strandzeilen. En Summit organiseerde als eerste in Europa deze sport voor groepen. Naast blokarten heeft Summit Sports nog vele andere duurzame sporten geïntroduceerd en gepromoot. Voorbeelden van deze sporten zijn zoals skatewingen, skimbatten en flingo. Al deze introducties zorgden voor veel media aandacht zowel nationaal als internationaal.

Naast media aandacht nam ook het aantal evenementen in korte tijd enorm toe. Steeds meer bedrijven benaderen Summit voor het organiseren van hun evenementen. Duurzaam en avontuurlijk bleek een goede combinatie.

Summit Events

Summit Sports organiseerde steeds meer en grotere evenementen. De werkwijze en ideeën voor evenementen werd door veel opdrachtgevers gewaardeerd. Daarna kwam steeds vaker de vraag of Summit niet nog meer evenementen voor een bedrijf kon organiseren. En deze vraag was een geweldige mogelijkheid om verder te groeien als organisatie: ‘Summit Events’ was geboren…

Daarna heeft Summit Events zich door de jaren heen ontwikkeld tot een full service Agency in de evenementenbranche. Van creatie tot de productie van evenementen, Summit Events kan en doet het allemaal, waarbij ieder evenement voor deelnemers weer verrassend anders moet zijn.