event support productie

Productie

Event Support

Event Support en Productie zijn 2 van de specialisaties van Summit. Zo houdt Summit zich bezig met alle aspecten van de productie van evenementen. We richten locaties in. Voorzien locaties van alle benodigde techniek. Verwelkomen de gasten met ons team van betrokken managers en hostessen. We zorgen voor energie en originele momenten met inspirerende sprekers en indrukwekkende bands. En natuurlijk kunnen we dit alles ook vastleggen met ons team van foto- en videografen.

Extra handjes

Summit Events beschikt over een team van hostessen voor evenementen. Onze hostessen zijn voor allerlei momenten inzetbaar als event support. Tijdens het vervoer naar de locatie. Maar ook voor het welkom heten van gasten. En ook bijvoorbeeld voor het begeleiden van gasten naar verschillende sessies / meetings.

Ons team van hostessen is inzetbaar voor verschillende momenten en voor zowel nationale als internationale groepen. Nederlands en Engels zijn de standaard talen die ons event support team beheerst. En andere talen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Ben je benieuwd hoe wij van dienst zouden kunnen zijn met event support bij de productie van jouw event? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.