"Success is not in reaching the Summit, it's in staying there ..."

Over ons

Summit Events’ missie: Summit Events streeft ernaar om ‘verrassend andere’ en zo duurzaam mogelijke evenementen te creëren en te organiseren, die tevens het verhaal en de doelstellingen van onze opdrachtgevers behelzen.

Summit Events is een Nederlands full service organisatiebureau. Sinds 1996 organiseren wij in binnen- en buitenland zeer uiteenlopende evenementen met als belangrijkste doel zorgen voor verrassend anders en unieke ervaringen die zorgen voor blijvende herinneringen. Om deelnemers te kunnen verrassen hebben wij een aantal Summit Creations ontwikkeld, maar in de meeste gevallen stellen wij op maat gemaakte programma’s samen. Onze Event Designers denken graag van A tot Z met je mee.

Communiceer jouw zakelijke boodschap middels inspirerende, motiverende en interactieve evenementen.

Wist je dat 93%…zich een leven lang een succesvol evenement herinnert! Dus wat je boodschap ook is, een evenement is nu eenmaal de beste manier om te communiceren met je personeel of relaties.

En, ieder evenement is weer compleet anders, want ook jouw/jullie verhaal is weer helemaal uniek en anders.

Het vertalen van de boodschap naar een real life evenement gaat in altijd in een aantal vaste stappen.

  1. Advies
  2. Creatie
  3. Organisatie
  4. Productie

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.