jubileum communicatie tool bedrijven teambuilding HR corporate Communication
a Summit ©Reation

The Surprise App

Tag(s)
Teambuilding

Vier jouw jubileum online

Je hebt al jaren een succesvol bedrijf en dat wil je natuurlijk ook zo houden. Je staat achter en voor jouw personeel en ziet hen als familie. Jouw bedrijf floreert en je bent ervan overtuigd dat dit het logische gevolg is van een perfecte onderlinge samenwerking. Als één grote familie. Zet de surprise app van Summit Events in en vergroot het familie-gevoel nog meer.

Binding

De binding van uw mensen met jouw organisatie is enorm. Je doet er ook alles aan om dit steeds weer te verbeteren. Communicatie is voor jou nummer één. Met elkaar communiceren is niet alleen noodzakelijk, met elkaar onderling binnen de onderneming, maar ook daarbuiten. Communiceren met de klanten is net zo belangrijk. Of misschien belangrijker, zonder jouw klanten bestaat de onderneming niet. Met onze surprise app realiseer je door een originele manier een betere binding met jouw klanten of relaties.

Originele manier van communiceren

Dat is nu precies waar je naar op zoek bent. Een originele manier om berichten aan elkaar door te geven. Een bijzondere app als platform voor meer teamgevoel, nog meer saamhorigheid. Summit Events heeft juist daarom de surprise app ontwikkeld. Een gewoon mailtje zegt tegenwoordig niet zo veel meer en je vraagt je heel soms wel eens af of iedereen alle mails van je wel zo aandachtig leest. En dat wil je weer bereiken, dat de mensen op de werkvloer zich betrokken voelen. Dat, als je iets te vertellen heeft, het voltallige personeel de oren spitst. Dat iedereen het ook graag wil horen, omdat ze weten dat het ook voor hen belangrijk is. Met de surprise app verklein je de afstand van de mensen op de werkvloer tot directie. Vraag Summit Events vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Creëer spanning met de Surprise app

Met de surprise app kun je spanning inbouwen. Je kunt het een beetje zien als een digitale adventskalender waar steeds een vakje moet worden geopend tot het moment suprême. De surprise app met bijvoorbeeld een aftellende klok of een vakje wat open gekrast moet worden, bouwt de spanning op. Hierdoor leest jouw publiek, jouw personeel en/of jouw klanten, de uiteindelijke boodschap goed en onthoudt die dan ook goed! Als je het idee van de digitale adventskalender nog even aanhoudt, kunt u zich indenken hoe dit werkt bij een jubileum, de start van het vervaardigen van een nieuw product of een volledig nieuw bedrijf…

Uniek platform voor uw klanten

De surprise app kan ook een unieke manier zijn om jouw klanten treffend te benaderen. Ook bij jouw prospects een extra spanning teweeg brengen helpt bij het interactief communiceren. Het sturen van berichten naar deze groep, die immers bepalend is voor groei, wordt zo veel interessanter. De feedback is namelijk vele malen groter door net dat beetje extra wat u toevoegt door middel van deze speciale communicatie.

Meer informatie Surprise Apps

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.