meeting-event-evenement-inspirerende sprekers evenement

"To be inspired is great, to inspire is incredible"

a Summit ©reation

Summit Talks

Tag(s)
Vergaderen

Inspirerende sprekers voor jouw evenement

Bij veel meetings is er tijd nodig om bepaalde onderwerpen te bespreken. Sprekers bij evenementen behoren standaard tot de directie, het management. Zij bespreken de standaard onderwerpen zoals jaarresultaten, een nieuwe strategie, nieuwe doelen en ga zo maar door. Cruciale sessies, die vaak lang duren. Summit Events heeft een inspirerende concept gebaseerd op de welbekende TEDx sessies. Werknemers krijgen in 7 minuten de kans om hun succesverhaal te vertellen aan een breder publiek, hun eigen collega’s.

Van de werkvloer voor de werkvloer

Natuurlijk kan je allerlei sprekers vragen voor jouw evenement. Bekende Nederlandse Olympische sporters of professoren, ondernemers tot de meest gerenommeerde talkshow hosts zoals Jinek, Mathijs van Nieuwkerk of de presentatoren van Op1. Uiteindelijk zijn hun verhalen vaak wel inspirerend, maar ook vaak een ver weg van mijn bed show. Waarom zouden werknemers ook geen sprekers kunnen zijn tijdens een evenement? De positieve verhalen en ervaringen van directe collega’s zijn vaak een goede inspiratie voor de toekomst.

Complete setting

Summit Events vezorgt de complete setting: Gigantische letters aangepast aan jullie specifieke locatie tot licht en geluid. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij graag bij de presentaties en onderwerpen. Dit kan puur een technische ondersteuning zijn, maar we kunnen ook op basis van bepaalde doelen een professionele of bekende spreker voorstellen. Summit kan zelf adviseren bij de ideale locatie. Ons netwerk bevat tal van locaties in allerlei soorten sferen.

Meer informatie Company Talk

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

test

talks-meeting-event-evenement-inspiring-L05
talks-meeting-event-evenement-inspiring-L01

test

test

talks-meeting-event-evenement-inspiring-L00
talks-meeting-event-evenement-inspiring-L02

test