personeelsuitje bedrijfsuitje teamuitje afdelingsuitje outdoor teambuilding L09

Flingo

Teamuitje op het strand met flingo

Als je een origineel teamuitje op het strand wilt organiseren waarbij ook veel gelachen wordt dan mag flingo niet ontbreken. Flingo is een unieke sport die eigenlijk met geen andere teamsport te vergelijken is. Alle spelers dragen een elastisch hesje. Alleen al het dragen van dit hesje zorgt voor de eerste glimlach…Door het hesje uit te rekken creëert een speler zelf een soort racket. Met het gespannen hesje kan namelijk een bal overgespeeld worden naar teamgenoten of naar een plek waar de tegenstander nooit bij kan…Flingo wordt tijdens een teamuitje op het strand, gespeeld op een volleybalveld en is qua regels ook vergelijkbaar met deze sport.

Bij Flingo wordt altijd veel gelachen. Niet alleen doordat de spelers het gekke hesjes dragen, maar ook door het spel zelf. Bij flingo kan je bijvoorbeeld alleen vooruit spelen. In veel gevallen moeten de spelers dan ook allerlei ongewone bewegingen maken om een bal over te kunnen spelen…

Flingo en andere activiteiten

Standaard duren de programma’s van Summit Events voor een teamuitje of andere bedrijfsuitje op het strand 2 uur of meer. Natuurlijk kan men 2 uur lang flingo spelen in bijvoorbeeld een toernooivorm, maar de meeste bedrijven kiezen voor hun evenement op het strand voor een combinatie met een of meerdere andere activiteiten. Een combinatie met andere teamsporten zoals bubble soccer of lacrosse is mogelijk. Eventueel nog aangevuld met beach-volleyball kunnen we dan een echt ‘battle @ the beach’ organiseren. Maar men kan ook kiezen voor een combinatie met juist totaal andere activiteiten zoals blokarting, powerkiting en golf.

Teamuitje en andere bedrijfsuitjes

Flingo kan gespeeld worden als onderdeel van een teamuitje, maar ook tijdens allerlei andere soorten evenementen zoals een zakelijke familiedag of een groter bedrijfsuitje.

Meer informatie Flingo

Benieuwd naar de mogelijkheden om flingo te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

teamsport personeelsuitje bedrijfsuitje strand
personeelsuitje bedrijfsuitje teamuitje afdelingsuitje outdoor L09
personeelsuitje bedrijfsuitje teamuitje afdelingsuitje outdoor L09
teamsport personeelsuitje bedrijfsuitje strand