Blokarten op het strand in Wijk aan Zee

Blokarten

Blokarten is door Summit Sports ruim 20 jaar geleden vanuit Nieuw-Zeeland naar Nederland gehaald. Nog altijd is deze activiteit een absolute aanrader als origineel bedrijfsuitje. Blokarten is laagdrempelig: het is niet moeilijk, niet gevaarlijk en ervaring is niet nodig. Na een korte uitleg van de instructeur kan iedereen in de blokart stappen en de snelheid van de wind ervaren!

Maar hoe hard gaat een blokart nou eigenlijk? Dit wordt bepaald door de windsnelheid. Het is mogelijk dat je snelheden van 50 tot 60 km per uur haalt! Door het brede strand van Wijk aan Zee, waar wij onze activiteiten verzorgen, is er voldoende ruimte om een nieuw record te vestigen!

Blokart Race Edition

Voor het blokarten maken wij gebruik van het originele merk Blokart uit Nieuw-Zeeland. Alleen dan mag je de activiteit ‘blokarten’ noemen. Andere aanbieders maken vaak gebruik van strandzeilers of landzeilers en noemen dit blokarts, meestal ten onrechte. Deze karts zijn van mindere kwaliteit en comfort, en bieden ook niet de veiligheid van de in 2018 bij Summit Sports geïntroduceerde Blokart Race Edition®. Deze karts, voorzien van race cockpit, ultra soft race tyres en snelheidsmeters, bieden een nog spectaculairdere ervaring en extra veiligheid en comfort. Daarnaast maken wij het plaatje compleet met onze Blokart Race Overalls.

Blokarten | Arrangementen

Wij bieden het blokarten in verschillende vormen aan. Standaard is de Blokart Race Edition variant, waarbij je met een ‘buddy’ elkaar afwisselt, een uur lang. Liever de volledige ervaring? Overweeg dan het Blokarten Deluxe arrangement, wat bestaat uit twee uur blokarten.

Naast het blokarten organiseren wij verschillende andere activiteiten. Combineer het bijvoorbeeld met het powerkiten, of ga de strijd met je collega’s aan tijdens Bubble Soccer.

Meer informatie blokarten

Benieuwd naar de mogelijkheden om te blokarten met jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

beach-event-strandevenement-strand-bedrijfsuitje
Blokarten in de Blokart Race Edition
blowkarten strandzeilen blokarten bedrijfsuitje strand
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L04
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L00
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L06
blokarten-blowkarten-strandzeilen-blokkarten-blowkarten-L01
blokarten-blowkarten-strandzeilen-blokkarten-blowkarten-L01