Beach Lacrosse!

Lacrosse

Origineel en uitdagend: beach lacrosse als bedrijfsuitje op het strand! Beach lacrosse is een variatie op het Noord-Amerikaanse lacrosse. Het is daar zelfs de oudste georganiseerde sport.  Waarom is beach lacrosse zo geschikt als onderdeel van je bedrijfsuitje? Deze activiteit is erg gericht op teambuilding, aangezien er goed moet worden samengewerkt. Het draait om inzicht, behendigheid en goede onderlinge communicatie.

Beach lacrosse vormt eigenlijk een combinatie van voetbal, hockey en basketbal. Het wordt gespeeld met een crosse (een stick met een ‘netje’) en een bal. Van een enthousiaste beach lacrosse instructeur krijg je alle spelregels en technieken uitgelegd. Vervolgens kan je met je team even warm gooien en feeling krijgen met de crosse. Tijdens de wedstrijd wordt de bal door de lucht overgespeeld tussen teamgenoten, om uiteindelijk proberen te scoren in het goal van het andere team. Zoals bij de meeste teamsporten is het ook bij deze activiteit de bedoeling om zo vaak mogelijk te scoren!

Lacrosse | Arrangementen

Wij organiseren beach lacrosse als bedrijfsuitje op het strand in Wijk aan Zee. Dit is een van de breedste stranden van Nederland, en dus uitermate geschikt voor deze activiteit. Speel je beach lacrosse liever op een andere of eigen locatie? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij beschikken over alle benodigde spelmaterialen: de crosses, de bal, het veld en natuurlijk een bekwame beach lacrosse instructeur voor de uitleg en puntentelling!

Om je bedrijfsuitje compleet te maken kan je het beach lacrosse combineren met een van onze andere strandactiviteiten. Vaak verzorgen wij beach lacrosse in combinatie met Bubble Soccer (elk een halfuur). Beide activiteiten zijn erg origineel en draaien om teambuilding en plezier.

Voeg dan nog een clinic blokarten toe en je bedrijfsuitje is compleet!

Meer informatie Lacrosse

Benieuwd naar de mogelijkheden om lacrosse te spelen tijdens jouw bedrijfsuitje op het strand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Beach lacrosse
personeelsuitje bedrijfsuitje teamuitje afdelingsuitje outdoor L09
teamsport-teamuitje-teambuilding-strand-noord-holland-L01
Beach Lacrosse!