wrap up event evenement
Wrap Up a Summit ©reation

Wrap Up

Tag(s)
Teambuilding

Let’s wrap it UP!

De leukste, snelste en meest energieke wrap up van jouw evenement!

Waarom?

Waarom deze show voor de samenvatting en afronding van jouw inhoudelijke evenement? Heel simpel. De meeste wrap-ups zijn best saai, zitten vaak te laag in energie en er is eigenlijk (bijna) nooit een duidelijke take-out. Gasten omschrijven en ervaren de meeste wrap-ups als lastig, onnodig, een herhaling van zetten en een extra hobbel op weg naar de borrel of naar huis.

En, toch wil je als organisatie zorgen voor een sterke afsluiting. Immers, “people remember first what they hear last”. Een hele goede reden dus om goed na te denken over de afsluiting van jouw evenement.

Gelukkig!

Vanaf nu is er dé afsluitende act voor ieder inhoudelijk event. ‘Let’s wrap it UP!’

20 minuten en niet meer

In slechts 20 minuten een sterke samenvatting van je event, groeien in energie, bespreken van alle highlights, 100% interactie, groei in saamhorigheid en het omarmen van het doel van de dag. Dit alles in combinatie met een kraakheldere take-out, een energieke host, synergie met alle gasten en je hebt de juiste mix voor de leukste, snelste en meest energieke wrap up ter wereld.

Tijd

Zodra onze host op het podium staat begint de tijd te lopen. De klok start op 20 minuten (live in beeld)…en de show stopt ook echt op 0. Here we GO!!! De uitdaging is begonnen…

‘De wrap’

In 20 minuten gaan jouw gasten van alles doen op weg naar een finale in totaaleuforie. Onze wraps zijn meestal ook echts ‘noise-makers’ waarbij de gasten op energieke en muzikale wijze een bijdrage leveren aan de finale.

Wrap ups en events

Onze wrap ups zijn erg geschikt voor meetings die lang duren, bijvoorbeeld een volledige dag of meerdere dagen zoals bij sales meetings en kick off meetings.

Samenvattend

100% energie – met 100% energie naar huis

Teamspirit – test of we vertrekken met een teamgevoel

Vertrouwen – zaalexperiment op weg naar volledig vertrouwen in de in de toekomt en elkaar

Persoonlijke bijdrage – 1 of 2 gasten krijgen de kans van hun leven, om 1 minuut een onvergetelijke bijdrage ‘live’ on stage te leveren aan het bedrijf

Pro-actieve mindset – test of we zijn gegroeid op dit vlak

Highlights – we vatten de hoogtepunten van de bijeenkomst met elkaar samen

Take-out – samen met de zaal kristalliseren we de eindboodschap

Muzikale finale – bij aanvang van deze act maakt de zaal een keuze uit 4 tracks die ‘matchen’ met het bedrijf

Dragen de boodschap – de zaal gaat de boodschap letterlijk op handen dragen

IQ,EQ, AQ – hilarische test of we op deze drie vlakken zijn gegroeid

Let’s wrap – muziek en even lekker ‘wrappen’…

Evaluatie – live evaluatie van de inhoud/doelstelling van de dag

Speciaal – Voor onze wrap up hebben we ook een speciale give-away. Deze ‘noise-makers’ kosten standaard € 2,50 p.stuk. De give aways kunnen ook op maat gemaakt worden met event stijl met company logo. Prijs op aanvraag.

Meer informatie wrap-up

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.