inrichting aankleding evenement event exclusief
a Summit ©reation

The Time Machine

Aankleding evenement | Back to the Future

Bijzondere aankleding voor een evenement is vaak lastig te vinden. Summit Events heeft zelf verschillende concepten ontwikkeld waarvan de Time Machine voor multi events inzetbaar is. Hebben jullie een jubileum te vieren? Of wil je juist een bedrijf of product lanceren? In beide gevallen is The Machine van Summit Events een unieke en bijzondere aanvulling op jouw feest. De Time Machine is een door Summit Events bedacht en ontwikkeld product bedoeld om op een originele wijze te kijken naar verschillende momenten in de tijd…

De Time Machine

De tijdmachine van Summit Events is qua uiterlijk gebaseerd op de antieke camera’s. Op ambachtelijke wijze gemaakt met prachtige materialen doet de camera alleen met zijn uiterlijk al tijden van weleer herleven. In de camera zelf zit de nieuwste iPad. Op deze tablet kunnen wij alles laten zien wat jij wilt…Foto’s, video’s met geluid of zonder, het kan allemaal. Een ideale combinatie van oude en nieuwe techniek en de perfecte optie voor de aankleding van jouw evenement.

Jubileum

Met de Time Machine kan je bij een jubileum bijvoorbeeld terugkijken op verschillende cruciale of bijzondere momenten uit het verleden,  maar ook naar de toekomst. Hebben jullie een nieuw project en wil je bezoekers, gasten alvast in de stemming of sfeer van het eindresultaat brengen? Dan is de Time Machine ook ideaal om jullie toekomstvisie te tonen.

The Time Machine is een volledig verzorgd concept. Je hoeft enkel de gewenste media aan ons te geven en wij zorgen er voor dat de time machine op het juiste ’tijdstip’ op jouw locatie staat met jouw inhoud.

Met the time machines ben je gegarandeerd van unieke en bijzondere aankleding voor jouw evenement.

Meer informatie time machines

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

time-machine aankleding evenement jubileum feest bedrijfsfeest inrichting-
time-machine aankleding evenement jubileum feest bedrijfsfeest inrichting-
time-machine aankleding evenement jubileum feest bedrijfsfeest inrichting-
time-machine aankleding evenement jubileum feest bedrijfsfeest inrichting-