Blokarten in de Blokart Race Edition
a Summit ©reation

Blokart F1 Race Edition

Blokarten als Max Verstappen

Summit Sports is de eerste en grootste aanbieder van het blokarten in Europa. Een avontuurlijke en spectaculaire sport waar iedereen aan kan deelnemen. De afgelopen jaren heeft Summit de blokart verder ontwikkeld met Blokart.com en Summit hoofdsponsor Finder. Samen werd een switch naar de future gemaakt in de vorm van een grote upgrade van het traditionele blokart model. Zo werden alle blokarts verstevigd, voorzien van race banden (geen Pirelli), een cockpit en extra gadgets zoals snelheidsmeters.

Racen over het strand

Hard rijden op een circuit is helaas maar mogelijk voor een select gezelschap. Maar op het strand is snel rijden daarentegen voor vrijwel iedereen haalbaar. Je zal met blokarten misschien niet meteen dezelfde snelheid behalen als Max Verstappen, maar de wind in de haren, uitzicht op zee en de omgeving van het strand, zorgen wel voor een unieke race Experience.

Met de Blokart Race Edition verzorgt Summit Events verschillende soorten evenementen. Voor en met Finder organiseren wij de Finder Blokart Grand Prix.  waarbij alle blokarts ook voorzien zijn van Finder branding. Daarnaast zijn de blokarts inzetbaar voor allerlei soorten bedrijfsevenementen. Variërend van kleine teamuitjes tot grote beach events waar alle vestigingen van een bedrijf zijn uitgenodigd. In het laatste geval wordt blokarten gecombineerd met tal van andere beach Sports zoals powerkiting en bubble soccer.

Meer informatie blokarten

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L05
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L01
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L02
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L00
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L07
blowkarten-blokarten-strandzeilen-blokarting-finder-findernet-L06