Unieke / bijzondere vergaderlocatie ‘Arena’

Die eeuwige vergaderingen en een uniek vergader-concept ‘Arena’

De vergadering waarbij iedereen aanwezig moet zijn, de zogenaamde plenaire vergadering, oftewel voltallige vergadering, kan zo nu en dan wel eens een beetje vervelend zijn. Wellicht omdat het door sommigen als een noodzakelijk kwaad wordt gezien. Maar dat is het natuurlijk niet. Vergaderen moeten we met elkaar, anders weet de één niet wat de ander heeft afgesproken. Vergaderingen zullen dus altijd moeten blijven bestaan. Vergeet die traditionele & saaie vergaderingen, maak kennis met de ‘Summit Arena’. Met onze ronde houten arena maken wij elke vergaderlocatie uniek.

Een bijzondere vergaderlocatie kan helpen

Maar dat niet alleen. Een uniek vergader-concept op inspirerende locaties, natuurlijk, dat helpt. Amsterdam heeft het. Een vergaderruimte is snel gevonden. Maar een echt inspirerende vergaderruimte? Bij elkaar komen in een ronde houten arena of vergaderen en overnachten op een vergaderlocatie in Noord Holland. Dat maakt het verschil. Door de ‘Arena’ maakt Summit Events van elke vergaderlocatie een unieke vergaderlocatie! Vergaderen wordt weer leuk en is straks nog nooit zo boeiend geweest. En bijvoorbeeld voor alle gemeenteraadsleden. Of alle werknemers van uw fabriek. Laat u en uw personeel geïnspireerd raken door ons nieuwe concept en tot ongekende hoogten komen tijdens de plenaire vergadering. Met vergaderen in onze ‘Arena’ bent u ervan verzekerd dat het een onvergetelijke vergadering wordt waarvan nog lang over nagepraat zal worden.

Inspirerende locaties Amsterdam

Een inspirerende vergaderlocatie, een evenementenlocatie die tot nadenken aanzet of een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam, the Summit arena zorgt ervoor. Dit origineel vergader-concept creëert een win-win situatie voor u. Vergaderen wordt weer als prettig ervaren en de bijzondere beleving haalt het beste uit uw mensen. Combineer een bestaande vergaderlocatie met ’the Summit arena’ en maak kennis met een nieuwe manier van vergaderen. De bijeenkomsten worden weer levend en zullen sprankelen van goede en positieve gedachten.

Vergaderingen en evenementen

Door ons originele vergaderconcept wordt elk evenement, personeelsvergadering of raadsvergadering uniek. Door steeds op nieuwe en andere locaties de vergadering bij te mogen wonen en daarbij de Summit arena mee te kunnen maken worden de leden weer enthousiast! Ze kunnen niet meer wachten op de volgende vergadering. Graag willen ze weer bij de plenaire vergadering aanwezig zijn. Vol nieuwe ideeën willen ze graag met elkaar van gedachten wisselen op steeds weer een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht of Den Haag. The Summit arena is uniek! The Summit arena blijft niet binnen onze landsgrenzen en is ook binnen Europa inzetbaar.

Conclusie

Geef uw raadsleden, personeel en vrijwilligers de kans om zich tijdens de plenaire vergadering te laten inspireren door onze arena. U zult een scherper publiek op de evenementenlocatie aantreffen en de leden in de vergaderzaal zullen u versteld doen staan. Heldere uitspraken, goed doordachte gedachtegangen en nieuwe inzichten kunnen hun weg vinden. Op deze manier wordt vergaderen weer leuk, prettig, serieus maar vooral inspirerend. Maak gebruik van dit unieke vergader-concept en maak contact!

De ‘Arena’ inzetten

Genoeg van die saaie vergadering en toe aan een nieuw vergader-concept? Zet onze ‘Summit arena’ in en maak van elke vergaderruimte een unieke inspirerende vergaderlocatie! Voor vragen, neem contact op met Summit Events. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.