meetingconcept mobiel vergaderlocatie unieke arena meeting-L000
a Summit ©reation

The Arena

Tag(s)
Vergaderen

Unieke mobiele vergaderlocatie

Een inspirerende vergaderlocatie is niet eenvoudig. Heb je er ook genoeg van om iedere vergadering weer uren lang in een zaal te zitten? Kijk je er nu al tegen op dat er alleen maar stoelen in theateropstelling staan? En weet je nu al dat iedereen met tegenzin, weinig energie naar de volgende vergadering toe leeft? Dan is de Arena van Summit Events de ideale oplossing.

De Arena is een modulair en mobiel concept. Zo bestaat De Arena uit verschillende ’tribune’ delen van hout. En met deze delen kunnen diverse vormen gemaakt worden (halve cirkels, een cirkel, een ovaal) met meerdere verdiepingen.

Bovendien staan met deze vormen en verdiepingen de sprekers centraal in het midden. Daarnaast is het zelfs bij grotere gezelschappen mogelijk om een intieme en meer (inter)actieve setting te creëren. En achter over hangen en spelen met een smartphone is er niet meer bij… Iedereen ziet elkaar.

Verder worden door deze verrassend dynamische opstelling sprekers en gasten ook meer geïnspireerd. Sprekers kunnen makkelijker contact maken met het publiek. En het publiek kan makkelijker vragen stellen aan sprekers of elkaar.

Op iedere locatie

Summit Events kan de arena op vrijwel iedere locatie opbouwen. En verzorgt hierbij alle benodigde faciliteiten voor een succesvolle meeting. Zoals techniek (beeld en geluid), kussens en podium in huiskleuren, catering en eventueel zelfs passende sprekers. Zoek je nog een creatieve en inspirerende setting voor jullie volgende meeting. Laat ons je dan verrassen met de mogelijkheden van onze Arena.

De Summit Arena is:

  • Intiem
  • Dynamisch
  • Interactief
  • Vernieuwend
  • Uniek
  • Inspirerend
  • Origineel
  • Beleving
  • Verrassend
  • Memorabel

Andere vergaderlocaties

Naast haar mobiele vergaderlocatie beschikt Summit Events ook over een uitgebreide database met originele en unieke locaties voor vergaderingen.

Meer informatie vergaderlocatie

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op..

 

In verwachting van wat er komen zal

De Arena zal snel vol zitten met mensen...

meeting-concept-mobiel-vergaderlocatie-uniek-arena-meeting-L00
meetingconcept-mobiel-vergaderlocatie-uniek-arena-meeting-L02

En een volle Arena...

Ziet er ongeveer zo uit...

Een compleet interactieve presentatie

Met alle benodigde materialen

meetingconcept-mobiel-vergaderlocatie-uniek-arena-meeting-L03
meetingconcept-mobiel-vergaderlocatie-uniek-arena-meeting-L04

De volledige en onverdeelde aandacht

Voor alle sprekers

Van alle deelnemers

Gedurende de gehele presentatie

meetingconcept-mobiel-vergaderlocatie-uniek-arena-meeting-L01