icebreakers voor evenementen
Icebreaker a Summit ©reation

Icebreaker

Tag(s)
Teambuilding

Icebreaker , de perfecte warming-up

Een icebreaker zorgt voor een goede sfeer vanaf het allereerste moment.

Je hebt een doel voor ogen en organiseert een evenement om dat doel te bereiken. Alleen hoe zorg je er voor dat alle deelnemers op hetzelfde niveau komen en dat de juiste sfeer aanwezig is om de doelen te bereiken. Dat is mogelijk met een icebreaker.

Een icebreaker is vooral zeer geschikt voor kick-off en sales meetings, zeker als deze meerdere dagen duurt. Maar ook voor andere evenementen kan dit zeer geschikt zijn. Een icebreaker kan een activiteit zijn waarbij deelnemers met elkaar samenwerken, maar het kan ook een sessie zijn met een motivational speaker. Summit Events heeft voor icebreakers een aantal zeer bijzondere speakers. Wij garanderen je dan ook dat er nog lang over onze sessie zal worden nagepraat.

Icebreaker, de ideale warming-up

Bij de start van een evenement is de sfeer vaak nog erg formeel. Iedereen heeft zich verzameld om een aantal zakelijke doelen te bereiken. Alleen in de praktijk worden die doelen vaak pas echt goed bereikt als er een meer informele sfeer aanwezig is. Voor het neerzetten van de juiste sfeer in een groep is een icebreaker ideaal. Wij maken namelijk gebruik van ingrediënten als humor en muziek. Wie is nu de echte leider binnen jullie groep? Welke muziek past goed bij jullie en bij jullie bedrijf?

Maar we hebben ook kleine opdrachten om de sfeer te transformeren. Geef elkaar een compliment? Zet een collega in het zonnetje. En ga zo maar door…Als wij u nu vertellen dat aan het begin van de icebreaker sessie iedereen op een stoel zit, maar dat aan het einde iedereen op het podium zal dansen. Dan gelooft u ons misschien nu nog niet, maar we bewijzen u graag dat het echt mogelijk is.

Impressie icebreaker

Meer informatie icebreaker

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

Voor de video aan de rechterkant (op mobiel onder deze tekst) is een wachtwoord vereist.
Dit wachtwoord kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Wachtwoord aanvraag