energizer voor de teambuilding tijdens company , corporate events, energizer zorgt voor energie
Energizer a Summit ©reation

Energizer

Energizer voor evenementen

Als vergaderingen vastlopen

Je doet er alles aan om het personeel in jow bedrijf betrokken te houden. Je weet dat teambuilding broodnodig is om personen met elkaar beter en nauwer te laten samenwerken, zowel tijdens het bedrijfsuitje als op het werk. Maar die teambuilding workshops, dat zakelijk evenement en die te lange vergaderingen kunnen op een bepaald moment even inzakken. Dan zijn daar de energizers / icebreakers (boksclinic, haka, ochtendisco) van Summit Events! Een energizer van Summit Events zorgt voor een stoot van positieve energie.

Wat is een energizer?

Jouw personeel wil graag op avontuur, maar tijdens dat avontuur willen de mensen ook wel bezig gehouden worden. Als het een slappe bijeenkomst wordt, of de workshopartiest krijgt maar geen klik met zijn publiek, dan is het tijd voor een energizer. Wat is dat eigenlijk, een energizer? Het is een hele korte maar bijzonder krachtige en leuke activiteit die je met een bepaalde groep kunt uitvoeren. De naam zegt het al: om de energie erin te houden of er opnieuw in te brengen. Summit Events heeft meerdere energizers en icebreakers om uw doelgoep scherp te houden.

Energizer teambuilding

Ook voor teambuilding zijn energizer zeer geschikt. Door samen een activiteit te doen, kan men elkaar beter leren kennen en/of nog beter met elkaar gaan samenwerken.

Energie van zonsopgang tot zonsondergang

Het team moet weer even wakker geschud worden. De fut is er even uit. Men dreigt in slaap te vallen. Dat kan tijdens een vergadering gebeuren, maar ook gedurende een evenement, zeker als een evenement meerdere dagen duurt. Onze energizers kunnen tijdens een 1-daags evenement in de middag of avond worden ingezet en tijdens meerdaagse events bijvoorbeeld ook heel goed in de ochtend. Wij zorgen voor de energie, waarmee uw gasten weer de dag door kunnen komen.

Conclusie

Je vindt het belangrijk dat uw personeel te allen tijde helder, fit en bij de les blijft. Tijdens de leuke uitjes die je bedenkt, die veel geld kosten, maar ook tijdens zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en beurzen. Je wilt niet dat ze verslappen en dat hun gedachten ergens anders zijn. Houd die aandacht vast, volg de les voor honderd procent en blijf bij het verhaal van de coach of de trainer. Ontdek de kracht om een zakelijk evenement weer power te geven door middel van een energizer.

Haka

Meer informatie energizer

Meer informatie over onze services, organisatie, partners en opdrachtgevers vind je op onderstaande pagina’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

 

Tekst

energizer voor de teambuilding tijdens company , corporate events, Will give you energy-L03
energizer voor de teambuilding tijdens company , corporate events, Will give you energy-L02

test

test

energizer voor de teambuilding tijdens company , corporate events, Will give you energy-L00
energizer voor de teambuilding tijdens company , corporate events, Will give you energy-L01

test