Video Productie

Studio Events verzorgt video producties van A tot Z. Vanuit strategische doelstelling een creatief script schrijven om uiteindelijk opnames in de Summit Studio zo te monteren dat de video effectief is en past binnen de cultuur van jouw bedrijf. Onze werkwijze is samen te vatten in 3 pijlers:

1. Concepting & Strategie

Een goede video begint bij een solide basis. Als de fundering sterk is en alle creatieve keuzes daarop gebouwd zijn, dan weet je dat het eindresultaat altijd klopt. Naast een sterke video is het dus belangrijk dat je een duidelijke strategie toepast om zodoende de juiste doelgroep te bereiken. Wij ondersteunen en helpen jullie hierbij graag, zodat we zeker weten dat het finale eindproduct telkens aan jullie verwachtingen – en die van de doelgroep – voldoet.

2. Productie & Opnames

Elke video heeft een ander doel en een andere grootte van productie. Ook hierin zullen we jullie altijd goed adviseren en begeleiden. We zorgen voor de juiste combinatie van de meest efficiënte productie en het beste resultaat. Voor zowel video’s als podcasts.

3. Editing & Graphics

In de montage ontstaat het verhaal, het is de plek waar alles samenkomt. Ons team is in staat om snel tot de essentie te komen en het verhaal tot een hoger niveau te tillen. Alles wat niet bijdraagt aan het verhaal kan eraf, kill your darlings. We kunnen iedere video naast de editing ook visueel interessanter maken door het gebruik van motion graphics. Ook hierin adviseren wij jullie indien nodig.  Alle podcasts krijgen ook een professionele, herkenbare en uniforme audio ‘uitstraling’.

Meer informatie video producties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Setup met desk

Desk met crane

Green screen

Achterwanden naar wens aan te passen