online-teambuilding-virtueel-bedrijfsuitje

Online Teambuilding

Online teambuilding

Fysieke bedrijfsuitjes zijn niet altijd mogelijk. Of ze kunnen alleen georganiseerd worden met allerlei aanpassingen. En dat is niet altijd even succesvol. Echter is er wel veel behoefte aan sociaal contact en binding. En des te minder men elkaar live ziet, des te groter die behoefte wordt. Online teambuilding is in dat geval een goed alternatief.

Verrassend anders

Summit Events heeft verschillende mogelijkheden om aan online teambuilding te doen. Het triviant spel mooving minds kan gespeeld worden op 1 dag, maar ook gedurende een maand. In beide gevallen krijgen deelnemers allerlei soorten vragen en puzzels voorgeschoteld en ‘strijden’ ze individueel en in teams tegen elkaar.

Online & outside

Naast de standaard versie, bieden wij ook een variant waarbij deelnemers zich ook fysiek moeten inspannen. Bij Mooving Minds Outdoor edition moeten deelnemers voor iedere vraag een bepaalde afstand lopen (fietsen is op aanvraag ook mogelijk). Zodra ze de vereiste afstand hebben bereikt, wordt automatisch de vraag getoond.

Custom made

De verschillende games voor online teambuilding zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als Engels. Daarnaast is het mogelijk om eigen vragen over het bedrijf toe te voegen aan de game. Wilt u werken aan of met een bepaald thema dan is dat op aanvraag ook mogelijk.

Meer informatie online teambuilding

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.