Online Kick Off

Future proof Online Kick Off meeting

In de huidige wereld is het niet altijd mogelijk om een fysieke kick off meeting te organiseren. Een kick off bijeenkomst is echter wel een zeer belangrijk moment in een jaar. Er voor zorgen dat iedereen weer op 1 lijn zit, dezelfde doelen voor ogen heeft. Dat iedereen zich bewust is van de strategie voor het komende jaar en dat iedereen zich met elkaar verbonden voelt, 1 team, 1 koers, 1 doel. Gelukkig biedt Summit diverse mogelijkheden voor een online kick off meeting.

Interactief & fun

Een online kick off meeting levert de meeste resultaten op met een afwisselend programma en veel interactie. Met een live stream van een paar uur met een saaie opsomming van getallen en targets ga je geen resultaten boeken. Wij denken graag mee hoe jouw programma het beste ingevuld kan worden. Bijzondere gasten, een fun teambuildingssessie met humor of sport, polls, chats en de Summit Powerbreaks.

Extra energie met powerbreaks

Online evenementen en zeker online kick off meetings hebben 2 grote uitdagingen. Hoe zorg je er voor dat gasten energie houden en zelfs met meer energie de dag afsluiten? En hoe zorg je er voor dat deelnemers zich met elkaar verbonden voelen. Voor deze onderdelen heeft Summit Events ‘Powerbreaks’. Powerbreaks zijn vergelijkbaar met digitale peptalks. Onze motivators zorgen in 10 minuten er voor dat iedereen weer wakker wordt geschud en met meer energie klaar is voor de volgende sessie.

Meer informatie online kick off meeting

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.