jubileum communicatie tool bedrijven teambuilding HR corporate Communication

Online Jubileum

Online jubileum – Een veilig en succesvol feest

Een jubileum is een bijzonder moment. Een moment waar je bij wil, eigenlijk gewoon moet stilstaan. Als het fysiek vieren van een jubileum niet mogelijk is, dan is een online jubileum een goed alternatief. Zeker voor een jubileumjaar moet een online jubileum meer zijn dan een standaard bijeenkomst via een video meeting. En daarvoor heeft Summit Events de surprise app ontwikkeld.

De Surprise App

Voor zowel fysieke als online jubileum vieringen heeft Summit Events de Surprise App ontwikkeld. Het idee van de app is gebaseerd op een advent kalender. Gasten, zoals relaties of werknemers, kunnen op verschillende moment een vakje open krassen. En achter ieder vakje zit een surprise. In de online editie kunnen dit bijvoorbeeld filmpjes zijn van de directie met een boodschap, een aankondiging of het presenteren van een cadeau.

Memorable moments

Een jubileumjaar is ook een goed moment om terug te kijken op bijzondere momenten. De surprise app is ideaal om tijdens een online jubileum aandacht te besteden aan deze momenten. Achter verschillende vakjes kan aandacht zijn voor verschillende momenten of jaren.

Jubileum TV

Achter de vakjes van de surprise app kunnen ook uitzendingen zitten van jullie eigen ‘jubileum tv’. Jullie tv serie kan dagelijks, wekelijks of op specifieke momenten live gezet worden. Qua inhoud kan er op verschillende manieren stil worden gestaan bij het feestelijke jaar, een talkshow met meerdere gasten of een show a la Lubach. Allerlei settings zijn mogelijk in onze studio.

Meer informatie online jubileum

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en denken graag met je mee. Bel direct 088-4249007, of vul een aanvraag- of ‘bel mij terug’- formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor de video aan de rechterkant (op mobiel onder deze tekst) is een wachtwoord vereist.
Dit wachtwoord kunt u opvragen via onderstaand formulier.

Wachtwoord aanvraag